Haberler

Babama En Güzel Hediye; Kitap

Güncelleme:

NT Mağazaları Babalar Günü Vesilesiyle Babalığın Önemi Ve Çocuk Eğitimi İçerikli Kitapların Satışına Ağırlık Veriyor.

Kırtasiye ve teknoloji ürünlerinde de babalar gününe yönelik kampanya ile müşterilerine cazip fiyatlarla hediye alternatifi sunuyor.

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazartesi günü kutlanan Babalar Günü vesilesiyle ülkemizde milyonlarca liralık hediyelik eşya satışı yapılmakta.

Bu hediyelerin başında teknolojik ürünler, kol saati, tıraş takımı, giyim, kalem gibi günlük kullanım eşyaları gelmekte. Bu tür maddi değeri yüksek hediyelerin yanında bir de maddi değeri az olsa da manevi değeri açısından paha biçilmez hediyelerin başında kitap geliyor. Babalığın önemi, babaların ailesine karşı görevleri, nasıl daha iyi baba olunur, Hz. Muhammed'in (sav) babalık vasıfları gibi bir çocuğun babasından görmek istediği tüm iyi hasletlerin anlatıldığı kitaplar çocuklar tarafından babalarına hediye ediliyor. NT Mağazaları da Babalar Günü'nde babalık ve aile bilincine katkı sağlayacak içerikli kitapları tüm şubelerinde cazip fiyat avantajlarıyla müşterilerine sunuyor.

NT Mağazaları'nda yer alan bazı kitaplar şunlar;

Peygamberimiz Nasıl Bir Babaydı? / Nuriye Çeleğen: Hiçbir babanın çocuklarını sevmediği, sevemeyeceği kadar seven, onları koruyan, sevgisini kimi zaman yanaklarını şefkatle okşayarak, kimi zaman da ellerinden tutarak dillendiren, babaların en büyüğü, en yücesi Peygamber Efendimizin babalık vasıfları hayatınıza ışık tutacak.

Anne Baba Çocuk Öyküleri / Murat Çiftkaya: Dünyanın yedi iklim dört bucağından en güzel anne, baba, çocuk öyküleri bu kitapta bir araya geliyor. Tümü yaşanmış hikayelerin yer aldığı kitap anne-baba ve çocuk arasında gelişen sevgi bağı karşısında duygu yoğunluğu yaşatacak bir içeriğe sahip.

Anne Baba Tutumları / Komisyon: Aile kitaplığınızda yer alması gereken kitapta, anne baba tutumlarına rehberlik eden, çocuklarını yetiştirirken nasıl bir tutum içinde olmaları, kurdukları ilişkinin nasıl daha sağlıklı olacağı konuları işleniyor. Haluk Yavuzer, Özcan Köknel, Adnan Kulaksızoğlu, Halis Ayhan, Abdurrahman Dodurgalı ve Halil Ekşi gibi uzmanlar tarafından hazırlanan kitap anne baba tutumlarına yol gösteriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title