Haberler

Babalar Günü Kutlaması Faciayla Bitiyordu

Güncelleme:

Karşıyaka'da, babalar günü eğlencesinden döndüğü ileri sürülen iki baba ve çocuklarının bulunduğu otomobil viraja hızlı girince direğe çarptı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, babalar günü eğlencesinden döndüğü ileri sürülen iki baba ve çocuklarının bulunduğu otomobil iddiaya göre viraja hızlı girince kontrolden çıkıp önce ağaca ardından aydınlatma direğine çarptı. Kazada, sürücü E.E.C'ın 102 promil alkollü olduğu öğrenilirken 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Pazar günü olacak babalar günü kutlaması için iddiaya göre Cengiz Ceylan (50), kızı E.E.C (25) ile İmam Polat (47) ve oğlu Doğukan Polat (24) bir eğlence mekanında eğlenmeye gitti. Eğlence dönüşü 06 DM 2194 plakalı otomobilin direksiyonuna E.E.C geçti. Babası ve arkadaşlarını eve götürmek için yola çıkan E.E.C, saat 03.00 sıralarında, Cahar Dudayev Bulvarı üzerindeki viraja, iddiaya göre hızlı girince otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce orta refüjdeki ağaca ardından yan dönerek aydınlatma direğine çarparak durdu.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Ağaç ve aydınlatma direği yerinden sökülürken yaralıları gören vatandaşlar, durumu 112 acil ve polise bildirdi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri daha sonra İmam Polat'ı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Cengiz Ceylan ile Doğukan Polat'ı Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, E.E.C'ı da Medikal Park Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan İmam Polat'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza yerinde ve hastanede ağlama krizine giren sürücü E.E.C'ın yapılan kontrollerde 102 promil alkollü çıktığı belirtildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğukan Polat Babalar Günü Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title