Haberler

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde sağanak nedeniyle yol çöktü

Güncelleme:

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Güdüşlü ile Yeniköy mahallelerini bağlayan yolda çökme oluştuğu bildirildi. Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yolun onarılacağını ve vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Güdüşlü ile Yeniköy mahallelerini bağlayan yolda çökme oluştuğu bildirildi.

Koçarlı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre dün gece etkili olan sağanak nedeniyle çökme yaşanan kara yolunda Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile Karayolları 28. Şube Şefi Buğra Soyer incelemede bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaplan, yolun onarılacağını kaydederek, "Oluşan bu tehlikeli durumla ilgili gerekli önlemler alındı ve ekipler müdahalede bulunuyor. Kontrollü geçişlerin sağlandığı yol, karayolları ekiplerimiz tarafından kısa zamanda onarılacak. Vatandaşlarımız dikkatli olsunlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Nedim Kaplan Yeniköy Koçarlı Aydın Ulaşım Hava Durumu Belediye Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title