Haberler

Aydın'da İnşaat İskelesi Çöktü: 3 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İnşaat alanından ve çöken iskeleden detay görüntüler- Alandaki itfaiye, emniyet ve sağlık görevlileri ile araçlarından görüntüler - İnşaat yetkilisinin çökme ile ilgili soruları yanıtlaması Aydın'da inşaat iskelesi çöktü: 1'i ağır 3 yaralı Köşk ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında kurulu iskelenin çökmesi sonucu 1'i ağır 3 işçi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İnşaat alanından ve çöken iskeleden detay görüntüler- Alandaki itfaiye, emniyet ve sağlık görevlileri ile araçlarından görüntüler - İnşaat yetkilisinin çökme ile ilgili soruları yanıtlaması Aydın'da inşaat iskelesi çöktü: 1'i ağır 3 yaralı Köşk ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında kurulu iskelenin çökmesi sonucu 1'i ağır 3 işçi yaralandı. Atilla Koç Yerleşkesi'ndeki Başçayır Caddesi'nde inşaatı süren Köşk Hükümet Konağı'nın dış cephesine kurulan metal iskele, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Kaza esnasında iskelede bulunan ve yaklaşık 8 metre yükseklikten beton zemine düşen 3 işçi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralı işçiler Hasan Keni, Halis İlker ve Kenan Ölece, ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi ve Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı işçilerden Ölece'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, iskelenin, beton dökümü sırasında üzerindeki ağırlığı kaldıramayarak çöktüğü iddia edildi.Kazanın ardından inşaatın çevresi güvenlik çemberine alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Atilla Koç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title