Haberler

Aydemir Akbaş İsyan Etti: Artık Sanatçı Cenazesine Gelmem

Güncelleme:

Zeki Alasya'nın cenaze töreninde konuşan Aydemir Akbaş, "Ben bir daha bir sanatçı arkadaşımın cenazesine gelmeyeceğim. Fotoğraf çektirmeye gelen insanlardan bıktık" dedi.

Zeki Alasya'nın cenazesine katılmak için Levent Camii' ne gelen Aydemir Akbaş fotoğraf çektirmeye gelenlere isyan etti.

"GELMEK İSTEMİYORUM"

Bir daha sanatçı arkadaşlarının cenazesine gelmeyeceğini söyleyen Aydemir Akbaş, "Hiç konuşacak halim yok. Ben bir şey söyleyeceğim. Ben bir daha bir sanatçı arkadaşımın cenazesine gelmeyeceğim. Yemin ettim bir daha gelmeyeceğim. Gitmek üzereydim, arkadaşlarım çevirdi, kaldım. Hakikaten gelmek istemiyorum. Çünkü acısını yaşayamıyorum. Fotoğraf çektirmeye gelen insanlardan bıktık. Resmen bıktım. Ya tamam seviyorsun sanatçı adam ama bırak bende onunla baş başa kalayım" dedi.

"ZEKİ ALASYA'NIN YERİ DOLMAZ"

Zeki Alasya'nın yeri doldurulamayacak bir isim olduğunu belirten Akbaş, "Zeki her şeyden evvel adam gibi adamdı. Sinemada yeri doldurulabilir belki ama tiyatroda hiçbir zaman yeri doldurulamayacak bir isimdi Zeki. Sanat dünyasının önemli ismiydi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

aydemir akbaş levent camii zeki alasya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

TURANmobilWeb@haberler.com:

UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM....

1
11
yanıtYanıtla
kaan dobra:

Adamı genel olarak beğenmiyor olabilirsiniz ama bu konuda haklı. Bizim halk kendisi ve sevdikleri dışında kimseyi düşünmüyor, kimsenin acısından anlamıyor maalesef. Televizyon kanalında rahmetlinin cenaze töreni öncesi sanatçılarla konuşmaları izliyorum. Zeki Alasya''nın yakın tanıdığı sanatçı üzüntü içerisinde konuşuyor, arkadaki vatandaşlar ellerinde telefon yakınlarını arayıp ''şu anda televizyondayız açın bakın'' deyip el sallıyorlar kameraya. Ayıptır, günahtır ya.

10
0
yanıtYanıtla
hakan cevdet:

chp zihniyetine kızıp oruç bozulnmaz . . normalde gavura kızmak ama. . . zihni salaklar onlarıda solladı

3
6
yanıtYanıtla
gk:

tamam haklısın aydemir abi, ama pireye sebep yorganı yakmak neden ?

2
3
yanıtYanıtla
61TRABZONLU:

SIRA SENİN CENAZENE GELDİ. . . GİTSEN NE OLUR GİTMESEN NE . . ))

0
5
yanıtYanıtla
yazar:

suratina bakin eskiyaya benzemis cenaze derken zaten seninde vaktin geldi galiba baska bir cenaziyeye katilmiyacam dedine gore bilmiyorum ya akbas senin cenazene kimse katilmaz heralde doneksin birde cevirdiyin filimler sende biliyorsun o filimleri o filimlerde oynuyacak adam oynamadi senise baliklama daldin bunu duyarli turk halki unutmaz akbas asla unutmaz

2
2
yanıtYanıtla
BABA CINO:

VAHHH VAHHH SIMDI SANATCILAR SANA KÜSER ÖLMEKTEN VAZ GECER

2
1
yanıtYanıtla
HASAN:

SEN GELSEN NE OLUR. GELMESEN NE OLUR

2
0
yanıtYanıtla
Aydemir HAYLAYAN:

Mama var gidermisin

2
0
yanıtYanıtla
pofmobilWeb@haberler.com:

Cenazede yapılan münasebetsizlik kadar insanı öfkelendiren şey nadirdir. Biz saygılı olmanın bol bol örgütlendiği evlatlarız, bize yakışmaz başkasının açısında kendi keyfimizi düşünmek.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title