Haberler

Ayça Varlıer , "FOSFORLU Müzikali " İle Turneye Çıkıyor

Güncelleme:

Kısa bir tatilin ardından ülkesine dönen Ayça Varlıer ay sonunda "Fosforlu Müzikali" oyunu ile turne çıkıyor.

Suat Derviş'in "Fosdorlu Cevriye" romanından, Tuncer Cücenoğlu tarafından uyarlanan "Fosforlu Müzikali" bu yıl büyük beğeni topladı. Cevriye karakteriyle Ayça Varlıer, bu yıl 21.si düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema ödüllerinde yılın en başarılı kadın oyuncu ödülünü aldı. Oyunda İstanbul'un Galata semtinde yaşayan Fosforlu Cevriye'nin buruk aşk öyküsünü anlatılıyor.

Genel Sanat Yönetmenliğini Nedim Saban'ın yaptığı, Serkan Üstüner'in yönettiği, dramaturjisini Cevdet Canver'in yaptığı oyunun müziklerini Eylem Pelit üstleniyor. 18 farklı parçadan oluşan müzikalde sadece oyunculuğu ile değil yorumculuğu ile de dikkatleri çeken Ayça Varlıer'e, "Fosforlu'nun büyük aşkını" canlandıran Fatih Dönmez eşlik ediyor. Ayrıca müzikalde Pınar Yıldırım , Mert Carim, Ece Duran, Cem Güler, İstanbul sokaklarındaki farklı tipleri canlandırıyor.

Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu"Fosforlu Müzikali" yaz turnesinde; 25 Ağustos Artur Işık Sineması Balıkesir/Gömeç, 26 Ağustos Ayvalık Açıkhava Tiyatrosu, 29 Ağustos Datça Antik Tiyatro, 2 Eylül Bodrum Kale'de tiyatroseverlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayça Varlıer Sadri Alışık Suat Derviş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title