Haberler

Atso, Kocaeli Ticaret Odası'nın İnşaat Sektörü Temsilcilerini Konuk Etti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ısıtma soğutma sistemleri ve yenilenebilir enerji kaynakları sektörü temsilcileri ile Kocaeli Ticaret Odası inşaat malzemeleri ve tesisat işleri sektörü temsilcileri müşterek konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ısıtma soğutma sistemleri ve yenilenebilir enerji kaynakları sektörü temsilcileri ile Kocaeli Ticaret Odası inşaat malzemeleri ve tesisat işleri sektörü temsilcileri müşterek konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

ATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATSO 29. Grup Meslek Komitesi (ısıtma soğutma klima sistemleri, havuz ve su arıtma temini,yenilenebilir enerji kaynakları) üyeleri ile Kocaeli Ticaret Odası 6. Grup (İnşaat malzemeleri ve tesisat işleri) Meslek Komitesi üyelerinin katıldığı görüşmede, ortak sektörel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Toplantıya başkanlık eden ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya ekonomisi ve ATSO hakkında bilgiler paylaştı.

ATSO 29. Grup çalışmaları hakkında da bilgi veren Barut, "Komitemiz yenilenebilir enerji konusuna özel önem veriyor. Ülkemizin önündeki en ciddi sorunlardan biri, cari açık. Cari açığa etki eden en önemli faktörlerin başında da enerji ithalatı geliyor. Bu konuda sektör temsilcilerinin de katılımıyla çok sayıda toplantı ve çalıştay düzenledik. Farkındalık ve bölgesel strateji oluşturulması anlamında ciddi bir mesafe aldık. ATSO bünyesinde oluşan bilgi altyapısını sizlerle istişare içerisinde daha da zenginleştirebiliriz." ifadesini kullandı.

Görüşmede yetkili olmayan doğalgaz tesisat firmalarının neden olduğu haksız rekabet, ruhsatsız, amacı dışında faaliyet gösteren iş yerleri ve finansman sıkıntısının sektörün başlıca sorunları olduğu dile getirilirken, sorunların çözümü için birlikte hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Önümüzdeki süreçte iki odanın güneş enerji sistemi uygulamaları ve yatırımları hakkında birlikte çalışmasının faydalı olacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Barut Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title