Haberler

ATCOM Önemli Bir Boşluğu Dolduruyor

TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret.

ATCOM Kurucu Başkanı ve CEO' su Prof Dr. İhsan Işık , Başkan Yardımcıları Üzeyir Şahin, İbrahim Yıldız ve yönetim mensupları Remzi Güvenç Kulen, Numan Gürel, Derya Taşkın, Kadir Taşkın ve Ali R. Tokel Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ettiler.

Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu örgütlenmenin önemine değinerek ATCOM Heyetine özellikle yurt dışında aynı çatı altında bu kadar kuruluşun biraraya gelmesinin önemli bir boşluğu doldurduğunu, Türk girişimcilerin biraraya gelmelerinin ekonomik ve ticari çıkarların geliştirilmesinin yanı sıra sosyal ve siyasal gelişim açısından da önemli olduğunu söyledi.

Profesör Işık ATCOM'un Amerika'daki Türk toplumunu ekonomik ve sosyal açıdan yüceltmek için kurduklarını, bu hedefe ulaşabilmek için Türk girişimcilerin ticari ve ekonomik çıkarlarını geliştirmeyi arzu ettiklerini, bu çerçevede biraraya gelmenin önemli olduğunu vurguladı. Profesör Işık Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Usluya özel ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Prof. Işık, ayrıca ATCOM Türk Devlet ve İşadamlarından sorumlu Başkan Yardımcısı Üzeyir Şahin'e, Çorum işadamları ve siyasetçileriyle kurulan bu özgün köprünün çok önemli bir örnek teşkil ettiğini, ATCOM'un benzer ilişkileri başka vilayetlerimizle de gerçekleştirmesinin önemine işaret etti. ATCOM heyeti daha sonra TBMM Amiri Salim Uslu organizasyonunda meclis turu yaptı ve meclisin işleyişi ve idaresi hakkında ilk elden bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Yıldız Derya Taşkın Salim Uslu Çorum Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title