Haberler

Asi Kenarına Renkli Parke Taş

Güncelleme:

Asi Kenarına Renkli Parke Taş Döşeme İşlemi Yapıldı.

Armutlu Mahallesi, Mehmet Yeloğlu köprüsü ile Belediye parkı arkasında bulunan yaya köprüsü arasındaki Asi nehri kenarında bulunan yola renkli parke taş döşemesi yapıldı. Antakya Belediyesi ekipleri mahallelerin ihtiyaçlarına göre parke taşı döşeyerek sokakların ve caddelerin hem güzel görünmesine, hem de ulaşımda kolaylıklar sağlamış oluyor.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, her mahalleye eşit hizmet verdiklerini ifade ederek, "Mahalle muhtarlarımızın da yardımı ile bütün mahallelere eşit hizmet sunuyoruz. Hangi mahallenin neyi eksik ise muhtarlar bizlere veya ilgili birimlere başvurarak taleplerini dile getirmektedirler. Bizlerde gelen talepleri program dahilinde uyguluyoruz" dedi.

Sümerler Mahallesi Dere Sokak'a

Parke Taş Döşeniyor

Sümerler Mahallesi Dere Sokak parke taş ile tanıştı.

Şehrin muhtelif yerlerinde parke taş çalışması yapan Antakya Belediyesi ekipleri, Sümerler Mahallesi Dere Sokak'ın parke taş döşeme işlemini bitirmek üzere. Alt yapı da sorun olmadığını dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, "Parke taş döşeme işi en son yapılan iştir. Kimi cadde ve sokaklarda alt yapı sorunu tamamlandıktan sonra parke taş döşeme işlemi yapılmaktadır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title