Haberler

Aselsan Mühendisinin Arkadaşları "İntihar Değil" Dedi

Güncelleme:

İzmir'de toprağa verilen ASELSAN mühedisi Uğur'un arkadaşları "Erdem'in intihar ettiğine kimse inanmıyor" dedi.

Ankara'da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan ASELSAN mühendisi Erdem Uğur'un cenazesi, İzmir'de toprağa verildi. Cenaze törenine katılan arkadaşı Recep Ölmez "Erdem'in intihar ettiğine kimse inanmıyor. En ufak bir emare yok" dedi.

CENAZE TÖRENİNE ANNESİ KATILAMADI

Erdem Uğur için Bayraklı Manavkuyu Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Uğur'un yakınları, okul arkadaşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede baba Sezai Uğur ve amca İbrahim Uğur, taziyeleri kabul etti.Cenaze namazına katılamayan annesi ise evlerinin önünde yakınlarının yardımıyla ayakta durmaya çalıştı. Bazı akrabalarının fenalık geçirdiği namaz sonrası Erdem Uğur'un cenazesi Bornova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"ARKADAŞIMIN ÖLÜMÜ ÇOK ŞÜPHELİ"

Cenaze namazı öncesi gazetecilere açıklama yapan Erdem Uğur'un mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden arkadaşı Recep Ölmez, Uğur'u 2004 yılından bu yana tanıdığını, kendisinin hayat dolu bir insan olduğunu, ölümünün kendilerini şoke ettiğini söyledi. "Arkadaşımın ölümü çok şüpheli bir durum" diyen Ölmez, şöyle konuştu: "En son 2 Ocak'ta İzmir'de görüştük. Uzun süre oturup konuştuk, ev alma planlarından bahsetti. İşleriyle ilgili yaptığı planlardan, düzenlemelerden bahsetti. Bir sorunu yoktu. İstanbul'daki bir arkadaşına 2 gün önce mesaj atmış ve bir araya gelme planları yapmıştı. İçine kapanık biri değildi. Canı sıkıldığında gezmeye giderdi. Tüm arkadaşları çok şaşkın. Erdem'in intihar ettiğine kimse inanmıyor. En ufak bir emare yok. İş yerinde de sosyal hayatında da pozitif bir insan. Ekonomik sıkıntısı da yok. İntiharı düşündürecek bir şey yok. İçine kapansa kimseyle konuşmasa, belki 'bir derdi fark edemedik' diyebilirsiniz ama böyle bir şey de yok. Mücadelecidir. Bir sorun yaşarsa mücadele eder" dedi.

"ARKADAŞLARI 'İNTİHAR' DEĞİL DEDİ"

"Arkadaşının ölümünün "intihar" denilerek üzerinin kapatılmaması gerektiğini söyleyen Ölmez, bu olayın araştırılması ve arkasındaki gerçeğin ortaya çıkarılmasını istediklerini de ifade etti. Ölmez, Erdem Uğur'un ASELSAN'dan önce Manisa'da bir elektronik firmasının Ar-Ge departmanında cep telefonu teknolojileri üzerinde çalıştığını da dile getirdi. ASELSAN'da 14 Şubat 2014 tarihinde Ölçüm ve Kalibrasyon Mühendisi olarak göreve başlayan 28 yaşındaki Erdem Uğur, önceki gün Ankara'da yalnız yaşadığı evinde mutfak tüpü ve hortumu yatağına çekilmiş halde ölü bulunmuştu.





Kaynak: AA / Güncel

Erdem Uğur Aselsan İzmir Politika Güncel Haberler

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Dursun Özbek, yeniden Galatasaray Başkanı seçildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Bakmadan Geçme

Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500

Yorumlar (38)

AnonymouuusMobil-IOS:

Devlet bu kadar aciz

59
1
yanıtYanıtla
ceritt:

devlet bu adamlara koruma versin özel evlerde lojmanlarda otursunlar , 24 saat koruma

49
1
yanıtYanıtla
AliMobil-IOS:

Hükmet bu kadar acizimi koruyamıyormu adamlarını

33
3
yanıtYanıtla
gerçekler:

devlete göre bu da kesin paralel in işidir. . . .

27
5
yanıtYanıtla
guestmobilWeb@haberler.com:

Bilim adamlarımızı koruyamayan MİT ne işe yarar.

29
1
yanıtYanıtla
ilginçMobil-ANDROID:

hain dir belki mıt yedi.

5
24
yanıtYanıtla
okmobilWeb@haberler.com:

Ya yeter artık bu kaçıncı Aselsan çalışanı infazı ya niye mühendisleri mız öldürülür yor ya intaharmis ne intiharı ya çocuk mu kandiriyosunuz bunun intihar olmadığını devlette biliyor, mit. . De biliyor ne olursunuz çok geniş önlem alınsın

28
1
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

mossatın işi...kandırmayın milleti artık kaçtane bilim adamımızı öldürdüler

29
0
yanıtYanıtla
serdarMobil-ANDROID:

bu kdr ard arda gelen Aselsan ölümleri tesadüf olamaz. bunlar intihar değil bence. ..

26
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

bir senelik mühendisi kim öldürür komplo teorisi kurmayın

3
21
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title