Haberler

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp aynı silahla intihar girişiminde bulundu

Güncelleme:

Artvin'de 30 yaşındaki bir şahıs, konuşmak üzere dışarıda buluştuğu boşanma aşamasındaki eşini tabanca ile öldürdü. Sonrasında şahıs, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Artvin'in Arhavi ilçesinde Ender Turhan (30), boşanma aşamasındaki eşi Hacer Turhan'ı (38), tabanca ile vurarak öldürüp, intihara kalkıştı. Yaralanan Ender Turhan, hastanede tedaviye alındı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

Olay, saat 14.00 sıralarında ilçenin Musazade Mahallesi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasında oldukları öğrenilen Hacer ve Ender Turhan çifti, konuşmak üzere dışarda buluştu. Burada, çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ender Turhan, yanındaki tabancayı çekip, eşi Hacer Turhan'ı vurduktan sonra, silahın namlusunu bu kez kendi başına dayayıp tetiği çekti.

Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Tabanca İle Öldürüldü

1 ÖLÜ, 1 AĞIR YARALI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde, Hacer Turhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Ender Turhan ise Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Tabanca İle Öldürüldü

Arhavi'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Tabanca İle Öldürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Artvin Aile İçi Şiddet Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Çınar Saraç:

Kadın 38 yaşında erkek 30 , enteresan

12
36
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Allahım herkese ömrün kaderin eşin evladın hayırlısını ver sana inanan herkesin imtihanını kolaylaştır

41
4
yanıtYanıtla
Can:

. İnanılmaz kavga,dövüş,cinayet. Kimsenin birbirine tahammülü yok . Olmadı yapamadılar. Yol yapıldı , denizin altından yollar yapıldı , köprüler havalimanları uçaklar yapıldı ama insanlık kayboldu . Keşke hiçbiri olmasaydı da insanlığımızı kaybetmeseydik

38
1
yanıtYanıtla
Semiha Kantarcı:

Neden inanıyorlar

5
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title