Haberler

Antalya'da zeytinlik ve sazlık alanda yangın çıktı

Güncelleme:

Turizm kentimiz Antalya'nın Kaş ilçesinde bulundan zeytinlik ve sazlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Akşam saatlerinde Ova Mahallesi Çayağzı mevkiinde yer alan zeytinlik ve sazlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

SÖNDÜRME ÇALIŞMASI 3 SAAT SÜRDÜ

Dumanların fark edilmesi üzerine bölgeye Kaş Orman İşletme Müdürlüğü, Kaş ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangına karadan müdahale edildi. Yangın 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Antalya'da zeytinlik ve sazlık alanda yangın çıktı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

MARMARİS'TE DE ORMAN YANGINI ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Havadan ve karadan ekiplerin müdahale ettiği yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Havanın kararmasıyla alevlere müdahalenin karadan devam edeceği öğrenilirken, çevre illerden de takviye ekipler yola çıktı.

Antalya'da zeytinlik ve sazlık alanda yangın çıktı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

GEÇEN YIL MANAVGAT'TA ÇIKAN YANGIN CAN ALMIŞTI

28 Temmuz 2021'de Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan ve kısa sürede Muğla, Adana, Mersin'e yayılan yangınlar zor günler yaşatmıştı. Yangınlara 15 yangın söndürme uçağı, 62 helikopter, 9 insansız hava aracı, 1 insansız helikopter, 850 arazöz ve su tankeri, 450 iş makinesi ve 5250 personel ile müdahale etmişti. 7 kişinin hayatını kaybettiği yangınlarda çok sayıda vatandaş yaralanmıştı.

Antalya'da zeytinlik ve sazlık alanda yangın çıktı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title