Haberler

Antalya'da 65 yaş üstü, seyir terasından denizi izledi

Güncelleme:

Antalya'da 65 yaş üstü, seyir terasından denizi izledi (2)65 YAŞ ÜSTÜ PARKLARA AKIN ETTİAntalya'nın her bir noktasında görülen 65 yaş üstü vatandaşlar, parklara da akın etti.

Antalya'da 65 yaş üstü, seyir terasından denizi izledi (2)

65 YAŞ ÜSTÜ PARKLARA AKIN ETTİ

Antalya'nın her bir noktasında görülen 65 yaş üstü vatandaşlar, parklara da akın etti. Parklarda bulunan spor aletlerine de binen 65 yaş üstü bazı vatandaşlar spor yapmayı ihmal etmedi. Parka gelen Mustafa Özbek (70), evde dura dura ayaklarının ağrıdığını, parkta yürüyüş yaparak kendine geldiğini ifade etti. Özbek, "Biraz yürüdüm ayaklarım açıldı. İnsan evde dura dura bunalıyor. Evde durmaktan bazen hanımla kavga ediyorduk" dedi. Yaklaşık 2 aydır evde kapalı olduğunu, bu fırsattan yararlanmak için parka geldiğini belirten Hatice Özbek (67) ise "İzin verdiler. Biz de evden çıktık ve parka geldik. İzin bitince yine eve gidip kapanacağız" diye konuştu.

Evde baya sıkıldığını kaydeden Şadi Bilgiç (73), "Aşağı yukarı 50 gündür evdeydik. Dışarıya çıkmayı özledik. Zaman zaman dışarı çıkma durumumuz artırılsa iyi olur" dedi. Evde durduğu süre içerisinde her gün eşiyle kavga ettiğini belirten Abdullah Korutopa (70), "Evde oturmaktan ruhum sıkıldı. Dışarı çıktım ve kafa dinliyorum. İzin verseler her gün çıkacağım. Kaç aydır eve kapanmıştık. Evde oturmaktan psikolojim bozuldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Özbek Antalya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title