Haberler

Antalya Ceren Gözyaşları ile Uğurlandı

Ceren gözyaşları ile uğurlandı Ankara'daki evinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu vefat eden, Doğru Yol Partisi'nin eski Antalya Merkez İlçe Başkanı avukat Hüseyin Tecim'in fizik mühendisi ve bilgisayar yazılım uzmanı kızı 30 yaşındaki Ceren Tecim, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ceren gözyaşları ile uğurlandı

Ankara'daki evinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu vefat eden, Doğru Yol Partisi'nin eski Antalya Merkez İlçe Başkanı avukat Hüseyin Tecim'in fizik mühendisi ve bilgisayar yazılım uzmanı kızı 30 yaşındaki Ceren Tecim, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ceren Tecim için ilk tören Muratpaşa Camii'nde yapıldı. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, siyasiler, spor ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Cenazede baba Hüseyin Tecim ile iki kızının çok üzgün oldukları görüldü. Taziyeleri kabul eden baba ayakta durmakta zorlandı. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Ceren Tecim'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Korkuteli'ne gönderildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Ceren Tecim, evin mutfak bölümündeki kombiden sızan doğalgazdan zehirlendi. Ceren Tecim'in arkadaşları, kendisini merak ederek, 28 Şubat Pazar günü çilingir yardımıyla evin kapısını açtırdıklarında Ceren Tecim'in yerdeki cesediyle karşılaştı.

Baba Hüseyin Tecim, Ceren Tecim'in kiracı olarak oturduğu dairedeki kombinin mutfakta bulunduğunu, ev sahibinin mutfak balkonunu da kapattırdığını, bu yüzden kombiden sızan doğalgazın kızının zehirlenmesine yol açtığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğru Yol Partisi Antalya Merkez Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title