Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto4.Foto5.Foto6.Foto7.Foto8.Foto9.Çiftin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen kıydı.

Foto1: Esra Ballı, Zekiye Çiloğlu, Ezgi Yıldırım, Özge Çiloğlu

Foto2: Bilge Sezer, Nihan Çetinbaş

Foto3: Volkan Kaya, Pınar Oruç

Foto4: Hatice Postacı, Sibel Demirdelen, Ebru Yiğitol

Foto5: Şükrü Ceylan,Bekir-Gülay Yılmaz,Seniha Ceylan

Foto6: Serkan- Duygu Bahar

Foto7: Emre- Aysu Koçal

Foto8: Ayşe- Aydın Yılmaz

Foto9: Çiftin nikahını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen kıydı.

===

Genç müdüre sürpriz kutlama

ANTALYA'nın popüler işletmelerinden Midpoint çalışanları, işletme müdürleri Hakan Bayraktar'a özel bir sürpriz hazırladı. Müdürlerinin doğum gününü unutmayan işletme personeli, doğum günü pastasıyla küçük bir kutlama yaptı. Doğum günü pastasını bir anda önünde bulan Bayraktar, şaşkınlığını gizleyemedi. Gecede Bayraktar'a verilen en ilginç hediye ise 'Orta yaş el kitabı, genç kalmanın sırları' adlı kitap oldu. Bayraktar, mesai arkadaşlarına bu güzel sürpriz için teşekkür ederek doğum günü tebriklerini kabul etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,

Foto: Nurkan- Nuran Koç

===

Dostluk pekiştirdiler

LİSE arkadaşları İpek Canbeyli ile İzel Özsoy, mezun olmanın mutluluğunu paylaştı, Arkadaş gruplarıyla birlikte lise yıllarının sona ermesini kutlayan ikilinin gece durağı, Club Ally oldu. Enerjilerini kaybetmeyen ikili, anı tazeleyerek keyifli anlar yaşadı. Kurdukları arkadaşlıkların sağlam olduğunu ve ilerleyen yıllarda da bir arada olmayı istediklerini aktaran ikili, DJ performans ile hareketli bir gece geçirdi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,

Foto: Tuğçe İsli, Emel İnceöz, Kaya Köşker, Dilek Merve Emen, Ebru Şekerci, Nazife Güzel

===

Gold Cable Park'ta renkli kutlama

ALANYA'nın Kargıcak Beldesi'nde Goldcity Turizm Kompleksi'nin bünyesinde faaliyet gösteren Gold Cable Park, kuruluşunun 1'inci yılını Rus davetlilerin katılımıyla kutladı. Rus sporcuların flyboard şovuyla başlayan gece havai fişek gösterisi ve müzik eşliğinde devam etti. Gold Cable Park'ın amblemi şeklinde hazırlanan kutlama pastasını ise Rus işadamı Igor Kalzhanov, eşi Lidiya Kalzhanov ve kızı Marina Kalzhanov ile birlikte kesti. Tesis Müdürü İlker Nural da gece boyunca Rus davetlilerle yakından ilgilendi. Goldcity Turizm Kompleksi sahibi Kerim Aydoğan'ın da katıldığı kutlama müzik ve dans eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Kutlamadan fotolar - Igor Kalzhanov, Lidiya Kalzhanov ve Marina Kalzhanov - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Evcilmen Hakan Bayraktar Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title