Haberler

Antalya Buluşmaları Başlıyor

Güncelleme:

Bu yıl ilki 19 Mayıs tarihinde Rixos Downtown otelde gerçekleştirilecek "Antalya Buluşmaları" "İnsan Kaynaklarında Çalışan Gelişimi" temasıyla alanında uzman isimleri ağırlayacak.

Türkiye'nin en önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapan şehri Antalya, Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) tarafından Antalya'nın iş hayatına katkı sağlamak amacıyla iş dünyasına, yöneticilere, çalışanlara ve öğrencilere yönelik düzenlenecek zirvelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Uzman İsimler Antalya'da

Yıl içinde farklı bir konuyu o alanlarda uzman veya önemli başarılar elde etmiş konuşmacılarla incelemenin yanı sıra, bölgenin, iş dünyasının ve üniversite öğrencilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Uluslararası Antalya Üniversitesi tarafından hayata geçirilecek Antalya Buluşmaları organizasyonu, bu yıl ilk defa 19 Mayıs 2016 tarihinde Rixos Downtown otelde gerçekleştirilecek. Ana teması "İnsan Kaynaklarında Çalışan Gelişimi" olarak belirlenen buluşmada Engin Sezgin, İlker Kaldı, Selin Yetimoğlu ve Yiğit Oğuz Duman ilham veren konuşmalarıyla yer alacak.

İş Hayatını Bir Adım Öteye Taşıyacak Buluşmalar

İstikrarlı kurumların temelinde çalışan bağlılığı ve kurumsal aidiyet olduğunu belirten

UAÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Hasan Selman Çavuş, yüksek maaşın, geniş yan hakların ve marka değerinin sanılanın aksine uzun vadeli bağlılıklar yaratmadığının altını çiziyor. Çavuş, "Kurumsal bağlılığın ve aidiyetin sağlanmasında birçok kurum farklı yöntemleri başarıyla uygulamaktadır. Amacımız bu alanda başarılı olmuş, bize ilham verebilecek uygulamaları ve bu alanda yetkin kişileri sizlerle buluşturup kurumlarınızı ve kendinizi, iş hayatında bir adım öteye taşıyabilecek uygulamaları aktarmak. Üniversitelerin bilim-teknoloji üretme ve uzman yetiştirme olan asli görevlerinin yanında, faaliyet gösterdiği bölgenin gelişmesine de destek vermesi gerektiğine inanıyoruz. Bu düşünceyle bir sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiğimiz Antalya Buluşmaları'nın ilki ile alanında başarılı olmuş, bize ilham verebilecek uygulamaları ve bu alanda yetkin kişileri şehrimizle buluşturup kurumları ve bireyleri, iş hayatında bir adım öteye taşıyabilecek uygulamaları aktarabileceğimiz bir etkileşim sağlamak istiyoruz" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Üniversitesi Rixos Downtown 19 Mayıs Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title