Haberler

Günlerdir tartışılıyor! "Annem karne hediyesi et aldı" videosunun ham hali yayınlandı

Güncelleme:

"Annem karne hediyesi et aldı" ifadesiyle servis edilen video haber kamuoyunda büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Habere yönelik tepkilerin ardından kanal yönetiminin başlattığı soruşturmanın sonucunda çocukla ön konuşma yaptığı tespit edilen muhabirin işine son verildi. Ekonomik tartışmayı tetikleyen habere ilişkin ham görüntüleri yayınlayan kanal yönetiminin paylaştığı videoda, muhabirin çocuğa "Bana şey der misin, annem karne hediyesi bana et aldı" dediği anlar yer aldı.

Kasap dükkanında mikrofon uzatılan küçük bir çocuğun "Annem karne hediyesi et aldı" ifadelerinin yer aldığı video haber Türkiye gündemine deyim yerindeyse bomba gibi düştü. Ekonomik bir tartışmanın fitilini ateşleyen video sosyal medyayı da adeta ikiye bölerken, kimi kullanıcılar ailenin durumunun iyi olduğunu ve röportajın maksatlı yapıldığını iddia etti.

"MUHABİR KULAĞINA FISILDADI"

Sabah gazetesine konuşan anne Nihal Güney; Şişli'de yaşadıklarını, ev ve arabaları olduğunu belirtti. O gün yaşananları anlatan Güney, "Kasap gır gır olsun diye çocuğuma et uzattı, 'Bu da senin karne hediyen olsun' dedi. Muhabir kulağına fısıldayarak çocuğuma 'Annem bana karne hediyesi et aldı' dedirtti" ifadelerini kullandı.

MUHABİRİN İŞİNE SON VERİLDİ, GÖRÜNTÜLERİN HAM HALİ PAYLAŞILDI

Gelen tepkiler sonrası Habertürk yönetimi haberle ilgili soruşturma başlatırken, soruşturma sonucunda ham kayıtların incelendiği ve muhabirin 'çocuğa nasıl konuşacağına ilişkin dikte edici ve yönlendirici nitelikte ön konuşma yaptığı' savunularak, muhabirin işine bu nedenle son verildiği duyuruldu. İnfial yaratan haberle ilgili faturanın muhabire kesilmesi de tepkilere neden olurken, kanal yönetimi videonun ham halini yayınladı.

"BANA ŞEY DER MİSİN, ANNEM KARNE HEDİYESİ BANA ET ALDI"

Habertürk'ün paylaştığı videoda muhabirin anneye "Karne hediyesi herhalde bugün et yemeği" dediği, anneninse "Evet" diyerek bunu onayladığı görülüyor. Görüntünün devamında muhabirin çocuğa "Bana şey der misin, annem karne hediyesi bana et aldı" dediği, çocuğunsa bu sözleri kullandığı duyuluyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (20)

Dogukann:

Bakalım kriz tellalları, yandık bittik battık diye ağlayan sahtekarlar bu işe ne diyecek. Sizin hayatınız yalan. İşte yalanlarınız böyle ortaya çıkar.

138
58
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

bu ülkede hep algı,hep yalan,hep iftira üzerine çalışan uslanmaz bi muhalefet zihniyeti var malesef...

129
63
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

İlk andan beri belliydi o zaman da yazdım ülkede aç yok diye. Provakasyon yapan tüm haber siteleri televizyonlar hepsi tutuklanmalı terör ve fitne çıkartanlar hesabını vermeli.

93
65
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

tamam bu video kurmaca olsun. pekala memlekette et, hediyelik olacak duruma yetişti mi yetişmedi mi? eti hediye olarak bekleyen var mı yok mu? hediyelik et haricinde sofrasına et koymaya gücü yetmeyen bir sürü insan var mı yok mu?

58
87
yanıtYanıtla
Yasin Kara:

Olabilir bu dünyanın en gelişmiş en zengin ülkesinde bile illaki aç yoksul olanlar vardır bizdede vardır peki bu yoksul aileleri bulmak bu kadar zormu ki kurgu yalan dolan isi yapılıyor demekki yoksul halk evine et giremeyen insan çok aşkı bulmakta zorluk çekiliyor yalana basvuruluyor derler adama

yanıt11
yanıt1
Ferhan Erol:

Yok öyle birşey ortalama bir maaşın 8.500 10.000 olduğu bir ülkede etin fiyatı şuan normal şuanda herkesin geliri arttı evde tek çalışan yok bu zamanda neredeyse herkes çalışıyor herşey arttı da senin maaşın yerinde mi saydı

yanıt12
yanıt11
UğuR DURAN:

Haberler zaten böyle yapılıyor. Habercilik pek çok zaman malesef böyle senaryodan ibaret ama haber feyk bile olsa halkın alım gücünün rahat olduğu anlamına gelmez!!

101
33
yanıtYanıtla
Necdet:

bu haber yalan olabilir ama gıda fiyatlarının pahalı olduğu ve daha da pahalanacağı ise gerçek.

86
35
yanıtYanıtla
Fakır:

maalesef mesleğinin yüz karası insanlarda çıkabiliyor

75
15
yanıtYanıtla
Orçun Yılmaz:

Bu haberi bazı zihniyetler ağzı ballana ballana paşlaştı orda burda devletin bu duruma getirdiğini belirterek fakat bu gerçek olaydan sonra hepsi kafasını kuma gömdü çıt yok..

53
16
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title