Haberler

Ankara Valisi Yüksel'den, 10 Nisan Polis Gününü Kutlaması

Güncelleme:

Ankara Valisi Yüksel, 10 Nisan Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal'a kutlama mesajı gönderdi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, 10 Nisan Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal'a gönderdiği mesaj ile polislerin günlerini kutladı.

Vali Yüksel mesajında, "Huzurlu ve güvenli Ankara'yı vazgeçilmez hedef kabul ederek üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevlerini ifa eden başta siz olmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm çalışma arkadaşlarımın bu anlamlı ve önemli günlerini kutluyorum" dedi.

Günümüzde her alanda hızla gelişen ve özellikle meydana gelen toplumsal değişim ve dönüşümler sonucunda halkın polisten beklentilerinin de arttığı belirtilen mesajda şunlar kaydedildi:

"Bu bağlamda vatandaşlarımızın büyük destekleri ile güvenlik hizmetlerinin daha da geliştirileceğine ve toplum destekli güvenlik hizmetleriyle de etkinliğin giderek arttırılacağına yürekten inanıyorum ve Ankara Polisine güveniyorum. Hizmetlerinde bulunmaktan büyük bir onur duyduğu Ankaralılara üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini ifa eden Ankara Polisi'nin gerek teknik ve gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği noktanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu" vurgulayarak "Toplumsal huzuru sağlanmış, çağdaş kalkınmasını gerçekleştirmiş, huzurlu ve güvenli bir Ankara vazgeçilmez hedefimizdir. Gününüz kutlu olsun."

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Kadri Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title