Haberler

ANFA Güvenlik, sokak hayvanlarına mama ulaştırıyor

Güncelleme:

- ANFA Güvenlik, sokak hayvanlarına mama ulaştırıyor ANFA Güvenlik personeli, Büyükşehir Belediyesine ait eğlenme alanları ile parklarda her hafta Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından temin edilen mamaları sokak hayvanlarına ulaştırıyor.

- ANFA Güvenlik, sokak hayvanlarına mama ulaştırıyor

ANKARA - ANFA Güvenlik personeli, Büyükşehir Belediyesine ait eğlenme alanları ile parklarda her hafta Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından temin edilen mamaları sokak hayvanlarına ulaştırıyor.

Zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmayan Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tüm ilçelerde besleme çalışmalarını artırdı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yanı sıra besleme faaliyetlerine destek veren ANFA Güvenlik personeli de sokak hayvanlarına mama ulaştırıyor.

Ankara'da sahipsiz sokak hayvanlarının kış aylarında da yanında olan Büyükşehir Belediyesi ekip sayısını da artırarak daha çok sokak hayvanına ulaşmayı amaçlıyor. Bu kapsamda ANFA Güvenlik ekipleri de Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine destek olmak için Büyükşehir Belediyesine ait eğlenme alanları ve parklarda yoğun olarak besleme faaliyetlerine katılıyor.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığından haftalık olarak temin edilen bin 200 kilogram mamayı doğada yaşan sahipsiz hayvanlara ulaştırdıklarını belirten ANFA Güvenlik Koordinatörü İsmail Saymaz, şu bilgileri paylaştı:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın talebi doğrultusunda ANFA Güvenlik Genel Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerdeki sorumluluk sahalarında görev yapan 3 bin 716 personelimizle mevsim şartlarının ağırlaşması ve kötü hava koşullarında yiyecek bulmakta zorluk yaşayan can dostlarımızı düzenli olarak beslemekteyiz. Sahipsiz dostlarımızın soğuktan etkilenmemeleri için personelimiz belirli periyotlarda sokak hayvanlarını beslemeye devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title