Haberler

Altın Portakal'da 'İyi Biri' Gala Yaptı

– BU Yıl 51'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ayhan Sonyürek'in yönetmenliğini yaptığı 'İyi Biri' filmi gala yaptı.

– BU Yıl 51'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ayhan Sonyürek'in yönetmenliğini yaptığı 'İyi Biri' filmi gala yaptı.

Galanın ardından film ekibinin katılımıyla yapılan söyleşi filmin müziklerine imza atan Ahmet Arslan'ın kısa bir dinletisiyle başladı. Ardından filmin yönetmeni Sonyürek, festivalin 'Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması' kategorisinde yer alan 9 filmden 15 ismin imzasının bulunduğu sansüre karşı bildiriyi okudu. Oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Macit Sonkan, Mustafa Alabora, Asuman Çakır, Devrim Atmaca, Tulga Serim'in yer aldığı filmiyle 6 yıl aradan sonra yeniden sinemaya dönen Sonyürek, verdiği uzun arayı "Filmin olgunlaşması gerekiyordu" diyerek özetledi.

KÜFÜR HAYATIN İÇİNDE OLAN BİRŞEY

Bir izleyicinin filmde, festivalini diğer yarışma filmlerine kıyasla küfrün daha az olduğunu belirterek "Türk filmlerinde niçin bu kadar küfür revaçta?" diye sordu. Soruya cevap veren Mustafa Alabora, "Küfür insanı rahatsız eden bir şey ama hayatın içinde olan bir şey. Sinemada da hayatı gösterdiğine göre rahatsız olmamaya çalışın" diye yanıtladı. Filmde Mızrap karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt bir soru üzerine rol arkadaşı 'Karakız' isimli köpeğin filme çok şey kattığını söyledi. Karakız'ın filmin yönetmeni Sonyürek'in köpeği olduğunu belirten Bozkurt, "Kendisi barınaktan bulup edinmiştir. Filmi bir yıl önce çekmeyi düşünüyorduk. Ama aksilikler ortaya çıkınca 1 yıl birlikte yaşadılar" diye konuştu. Film, Antalya'nın küçük bir ilçesinde 40 yaşında Mızrap'ın babasının zar zor ayarladığı işinden kovulduğu gün babasının ona söylediği "Sen bir hiçsin" sözü üzerine evi terk ederek ve Mersin'in bir köyündeki asker arkadaşı Salim'in yanına gitmeye karar vermesini anlatıyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Alabora Cengiz Bozkurt Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title