Haberler

Altay Demir Gibi

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edeceği yeni sezona Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde hazırlanan Altay'da futbolcular, kuvvet testinden tam not aldı.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edeceği yeni sezona Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde hazırlanan Altay'da futbolcular, kuvvet testinden tam not aldı.

Pazartesi günü Kocaeli Kartepe'de 11 günlük kampa gidecek siyah beyazlılar, izokinetik kuvvet ve YOYO testlerinden geçti.

Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve yardımcıları Nadir Arıkan ile Birand Yaytaş nezaretinde yapılan testte oyuncuların maksimum ve ortalama kuvvetleriyle kas grupları arasındaki kuvvet farkları gibi değerler ölçüldü. Geçen sezon uzun ve yorucu bir maraton koştuklarını kaydeden Biçer, elde ettikleri veriler ışığında her oyuncu için özel antrenman programları hazırlayarak kamp dönemini en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Yeni sezon öncesi Yıldıray Koçal, İbrahim Öztürk, Egemen Gençalp, Fatih Gül, Serkan Sözmen, Can Sevinç ve Maksut Taşkıran'ı kadrosuna katan Altay, başka transfer yapmayacak. Altay'da Başkan Özgür Ekmekçioğlu, 29'uncu doğum gününü kulüp çalışanlarıyla kutladı.

Sportif Direktör Özden Töraydın, Ekmekçioğlu'na hediye olarak geçen sezonun en özel karelerinden oluşan fotoğraf albümünü kulüp personeli adına verdi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Biçer Kutlu Aktaş Gaziemir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title