Haberler

Alkollü taksi şoförü makas atarken iki aracı da köprüden uçurdu! Genç kadın hayatını kaybetti, 4 de yaralı var

Güncelleme:

Düzce'de alkollü olan taksi şoförü, trafikte makas atarken otomobile çarptı. İki aracın da köprüden uçtuğu kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Düzce'de saat 02.30 sıralarında Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda meydana gelen kazada, Ahmet Kurt'un makas attığı taksi, Muhammed Sargın yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç köprüden düştü.

Alkollü taksi şoförü makas attı; Zakire öldü, 4 kişi yaralandı

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kazada, taksi şoförü Ahmet Kurt ile otomobil sürücüsü Muhammed Sargı ve yanındaki Şakir Tütüncü, Zakire Durmaz ve Şevval Canpolat yaralandı. Yaralı 5 kişi çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Zakire Durmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Alkollü taksi şoförü makas attı; Zakire öldü, 4 kişi yaralandı

TAKSİ ŞOFÖRÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Acı haberi alıp, hastaneye gelen Zakire Durmaz'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza sonrası yapılan muayenede taksi şoförü Ahmet Kurt, 2.83 promil alkollü çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Murat Vural:

İÇKİ bütün kötülüklerin anasıdır . Hz. Muhammed Mustafa sav .

33
0
yanıtYanıtla
OkuYorum:

2 bira içtim diye ehliyeti kaptırdım mağdurum diye ağlayanlar var internette, bir de utanmadan "ehliyet affı genişletilsin" diye kampanya başlatmışlar. Neymiş ehliyet ekmek kapılarıymış, çocuğunu okula bile bırakamıyormuş. Bu kadının ailesi naapsın peki utanmazlar?

26
3
yanıtYanıtla
OkuYorum:

İşte böyle tiplerin ehliyeti 5yıla kadar alınıyor birini öldürmesin diye ama bazıları utanmadan ehliyet affı genişletilsin diye kampanya başlatmış.Neymiş alkolden ehliyet kaptıran insan öldürmediyse affedilsinmiş bak bak.3kere alkolden yakalanmış,bir de yazmış çok mağdurum affedin diye.

17
1
yanıtYanıtla
Barış:

Taksi şöförü taksirli suçlardan ceza yer sabıkası yoksa zaten 2-3 yıl yatıp çıkar

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title