Haberler

Alkollü Sürücü Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İZMİR'in Kınık İlçesi'nde alkollü olduğu belirlenen sürücü 34 yaşındaki Öner Yalçın Köse'nin kontrolünden çıkan otomobil, sol taraftaki bariyerlere çarpıp takla attı.

İZMİR'in Kınık İlçesi'nde alkollü olduğu belirlenen sürücü 34 yaşındaki Öner Yalçın Köse'nin kontrolünden çıkan otomobil, sol taraftaki bariyerlere çarpıp takla attı. Sürücü Köse'nin yaralandığı kazada, ön camdan fırlayan yeğeni 33 yaşındaki Mustafa Güden öldü.

Kaza, gece yarısı Kınık-Soma Karayolu'nun 9'uncu kilometresindeki Alişanın Çiftliği Mevkii'nde meydana geldi. Bergama İlçesi'nde oturan Mustafa Güden, Kınık'ın Sucahlı Mahallesi'nde oturan dayısı Öner Yalçın Köse'yi görmek için yanına gitti. Dayı ve yeğen, birlikte alkollü aldı. Güden ile Yalçın daha sonra Bergama'nın Bölcek Mahallesi'ndeki bir müzikhole gitmek üzere yola çıktı. Öner Yalçın Köse, yönetimindeki 35 AE 2261 plakalı otomobillin direksiyon kontrolünü yitirdi.

Yolun sol tarafındaki bariyerlere çarpıp takla atan otomobil ters döndü. Emniyet kemeri takılı olmayan Mustafa Güden, ön camdan fırlayarak başını yere çarparak öldü. Kazayı yaralı olarak atlatan sürücüsü Köse, ambulansla Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa Güden'in cenazesi, Cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı inceleme ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan kan testinde, sürücü Köse'nin 2.0 promil alkollü olduğu tespit edildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Kınıkizmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Güden Bergama İzmir Kınık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title