Haberler

Alkol Sınırını Aşanlar "Denetime" Takıldı

Fevzi Çakır - Ankara'da gece boyunca yapılan alkol denetimlerinde trafik ekipleri birbirinden ilginç vakalarla karşılaştı.

Fevzi Çakır - Ankara'da gece boyunca yapılan alkol denetimlerinde trafik ekipleri birbirinden ilginç vakalarla karşılaştı.

Trafik ekipleri Mamak ilçesi Doğukent Caddesi'nde gece boyunca alkol denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde ekiplerle alkollü vatandaşlar arasında geçen birbirinden ilginç olaylar kameralara yansıdı.

Denetimden kaçan bir araç, uzun süren kovalamacanın ardından kaza yapınca yakalanabildi. İçerisinde üç kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü ekiplerin dur ihtarına uymayarak, Mühye köyü istikametine doğru kaçmaya başladı. Polisin ısrarlı takipleri sonucu otomobil kaza yapınca ancak yakalanabildi. Otomobilde bulunan üç kişiden ikisi yaya olarak kaza yerinden uzaklaşırken, bir kişi de ekipler tarafından yakalandı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çevirme noktasını fark ederek, geri geri uzaklaşmaya başlayan bir otomobilin sürücüsü ise ekipler tarafından yakalanarak göz altına alındı. Alkollü olduğu belirlenen sürücü, alkolmetre cihazına üflemeye direndi. Ekiplerin ikna ettiği sürücü bu defa da alkolmetreye doğru şekilde üfleyemedi. Sürücünün kimlik sorgusunda daha önce alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

Bir başka olayda ise alkollü olduğu belirlenen kadın sürücü alkolmetreyi üflemediği gibi aracından da inmeyi reddetti. Ekiplerin ikna çabalarına olumsuz cevap veren kadın sürücü, olay yerine gelen babasının girişimi sonucu alkolmetreyi hastanede üfleme şartıyla araçtan indi.

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Fevzi Çakır Mamak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title