Haberler

Alanya'yı Cıtıbus'lar Taşıyacak

Güncelleme:

Sipahioğlu: "Isuzu kalitesini Alanya halkı hak ediyor."

Anadolu Isuzu'nun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı 18 adet CITIBUS otobüsler, Alanya Belediyesi'ne törenle teslim edildi.

Ev sahipliğini Anadolu Isuzu Antalya Bayii ESAY Seyidoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göyük'ün yaptığı törene Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu belediye yetkilileri ile tam kadro katıldı. Törende Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz de hazır bulundu.

Törende konuşan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, "Herkes için Alanya Projesi"nin ilk etabını, teslim aldıkları CITIBUS otobüsleri ile başlattıklarını belirterek şunları söyledi:

"Toplu taşıma araçlarımız ile artık yaşlı, çocuk, engelli her vatandaşımız çok rahat bir şekilde faydalanabilecek. Toplu taşıma araçlarında, yasanın emrettiği süre dolmadan halkımıza engelsiz araçları kazandırmak için yola çıktık. Arkadaşlarımız değişik firmalardan teklifler aldı. En sevindirici olanı şu anda Isuzu firmasının taahhütlerini yerine getirmiş olması. Ben duyarlı davranarak katkı sağladığı için Isuzu'ya teşekkür ediyorum. Isuzu kalitesini tüm Alanya halkı hak ediyor."

Tamay: "Alanya Belediyesi CITIBUS'larla Bir Adım Önde"

Törende Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay da bir konuşma yaptı.

Başbakanımızın genelgesi ile hayata geçen Engelliye Öncelik Projeleri'nin öncülüğünü Alanya Belediyesinin yaptığını söyleyen Tamay konuşmasını şöyle tamamladı;

"Böyle bir projede çağdaş Isuzu otobüsleriyle Alanya'ya destek vermekten gurur duyuyoruz.

Isuzu kalitesini tercih ettikleri için başta Belediye Başkanımız Hasan Sipahioğlu olmak üzere müşterilerimize ve Alanya halkına teşekkür ediyoruz "En" lakabını hak eden CITIBUS'larla Alanya Belediyesi artık bir adım önde. Çağdaş, ekonomik, çevreci, kaliteli ve en önemlisi engelli rampası ile Isuzu otobüsleri rakiplerinden çok farklı. Bizim görevimiz aracı satmakla bitmiyor. Asıl görevimiz araç satıldıktan sonra satış sonrası hizmetlerle de belediye filosunu desteklemek."

Tamay, daha sonra Başkan Sipahioğlu'na ve Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllıya kendilerini tercih ettikleri için plaket ve Isuzu otobüslerinin sembolik anahtarını takdim etti.

Sınıfının En İyisi O!

Euro 5 emisyon standartlarına uygun Citibus, 204 beygir motor gücüne sahip. Yere sürekli aynı açıyla basan lastikleri sayesinde daha iyi yol tutan Citibus yolcusuna konfor, sürücüsüne rahatlık ve daha düşük yakıt tüketimiyle işletmecisine ekonomi vaat ediyor.

Yeni Citibus'ta 3. kapı standart olarak yer alıyor. Kapıları, geniş koridorları ve koltuk yerleşimi, otobüs içinde rahat hareket edilmesini sağlıyor.

Engelli yolcular, yaşlılar ve bebek arabasıyla seyahat edenler için orta kapıda yer alan özel olarak tasarlanmış rampasıyla seyahat özgürlüğü sağlıyor.

Citibus'un ön ve orta kapılarındaki basamaksız, düşük girişler, yolculara rahat inip-binme kolaylığı getiriyor. Ayrıca sirkülâsyonu hızlandırarak, otobüslerin zamanında ve etkin olarak hizmet vermesini sağlıyor.

Modern ve estetik dış görünümünün haricinde, kendine has iç trim kalitesiyle, gereksiz detay parçalardan arınmış, ergonomik ve ferah bir iç yapıya sahip.

Tasarımı tescillenmiş, şık, rahat ve sağlam koltuklar için 100'den fazla yerleşim seçeneği sunuyor.

Ledli iç aydınlatma ve dijital bilgi ekranı Citibus'u farklılaştırıyor, bugüne taşıyor.

Klimanın verdiği ferahlığı büyük camlar tamamlıyor. Geniş görüş açısı sunan büyük camları ile yeni Citibus aydınlık ve panoramik bir yolculuk sağlıyor.

Köşeyi kesintisiz dönen hat levhasıyla ilk ve tek olma özelliğine sahip Citibus'un sürücü mahallinde, tüm kumanda ve göstergeler kolayca erişilebilir durumda. Bu sayede sürücünün ergonomik çalışması sağlanmış. Sürücü oturma konumunu değiştirmeden tüm göstergeleri okuyabiliyor, kumandaları çalıştırabiliyor. Ayrıca özel eşyalar için sürücü üstü kilitli bir dolap da mevcut.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alanya Belediyesi Hasan Sipahioğlu Isuzu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title