Haberler

Alanya sahilinde belden yukarısı olmayan kız çocuğu cesedi bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Konaklı Mahallesi sahilinde belden yukarısı olmayan çocuk cesedi bulundu. 10 yaşlarında bir kız çocuğuna ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Adli Tıp'a gönderildi. Kentte dün de başı ve sağ kolu olmayan bir ceset sahilde bulunmuştu.

Antalya'nın Alanya ilçesi sahilinde bir çocuk cesedi bulundu.

Konaklı Mahallesi sahilinde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler, belden yukarısının olmadığı anlaşılan cesedin 10 yaşlarında bir kız çocuğuna ait olduğunu belirledi. Ceset otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

KENTTE DÜN DE BİR CESET BULUNMUŞTU

Öte yandan; Manavgat ilçesinin Çenger Mahallesi'nde de dün başı ve sağ kolu olmayan bir ceset sahilde bulunmuştu. Olay yerine gelen ekiplerin incelemelerinin ardından ceset Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Alanya sahilinde belden yukarısı olmayan çocuk cesedi bulunduDün Manavgat'ta başı ve sağ kolu olmayan bir ceset bulunmuştu

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Antalya Konaklı Alanya Otopsi Çocuk Olay 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

CEZA :

Yavrucak ne acı bir durum.. Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun

374
5
yanıtYanıtla
Burak Tunç:

Bu ne böyle geçenki başı ve kolu olmayan ceset. Şimdi yarısı olmayan bir çocuk ceseti. Polisin bunu detaylıca araştırması gerekiyor. Allah korusun düşüncesi bile kötü.

299
6
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Antalya da ne polis var ne de vali.herşey keşmekeş.koca koca tırlar otobüsler şehir içine evlerin önüne parkediyor kimse bakmıyor.trafik hiçbir şehrimizde olmadığı kadar karmaşık,hiç kimse kurallara uymuyor,

yanıt178
yanıt10
Fatih Apaydın:

Allah sonumuzu hayreylesin

258
13
yanıtYanıtla
hüseyin Aliosman:

Her yoruma olumsuz cevap verenler bence katil yada beyin yok,sizin yaptığınız yoruma 9 kişi olumsuz demiş çok ilginç

yanıt5
yanıt6
türkün gücü:

buyuk ihtimalle göçmen bir cocuk allah rahmet eylesin.. deniz canlıları saldırmış olabilir bedenine :(

145
24
yanıtYanıtla
ssdsa dsadsa:

yuh artık beeeeeeeeee

yanıt9
yanıt17
zaman yolcusu:

mültecilerdir. bu aylarda fırtınaya vs yakalanmışlardır. sonra sahile vuruyor. "polis jandarma nerede!? ne oluyor bu ülkeye!?" diye yırtınmanın manası yok. 2 gram mantıklı olun yeter..bu cesetler Türk olsa illaki kayıp ihbarı vs vardır. bu ülke soğan ülkesi mi kimsenin kimseden haberi olmasın?!!

97
53
yanıtYanıtla
Özer Gül:

evet

yanıt45
yanıt13
MoonShine:

Sen nerden biliyorsun kayıp ihbarı var mı yok mu? Ayrıca var olduğunu farzedelim çocuğun yarısı yok adli inceleme olmadan kimdir nedir nereden tanıyacaksın belki aylardır denizde. Az beyninizi kullanın zor değil...

yanıt4
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title