Haberler

Aksaray Balık Avlamak İçin Göle Açılan 3 Arkadaş Kayboldu

Aksaray'da tekneyle balık avlamak için Mamasın Baraj Gölü'ne açılan Ahmet Şen (38), arkadaşları Şaban Asal (40) ve Dumrul Duru (41) kayıplara karıştı.

Aksaray'da tekneyle balık avlamak için Mamasın Baraj Gölü'ne açılan Ahmet Şen (38), arkadaşları Şaban Asal (40) ve Dumrul Duru (41) kayıplara karıştı. Jandarma, AFAD, UMKE ve balıkçılardan oluşan yaklaşık 60 kişilik ekip, 3 kişinin bulunması için arama çalışmasını sürdürüyor.

Bir süt fabrikasında çalışan Ahmet Şen, mesai arkadaşı Dumrul Duru ve Almanya'da yaşayan Şaban Asal ile dün akşam saatlerinde balık avlamak için Asal'a ait otomobille Çatalsu köyündeki Mamasın Baraj Gölü'ne gitti. Ahmet Şen'in ailesi, gece yarısı eve dönmemesi üzerine çevrede arama yaptı. Şen'i bulamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarma'da gölün kıyısı ve çevresinde yaptığı aramada Şen ve arkadaşlarının izine rastlamadı. Bugün gündüz saatlerinde de arama çalışmasını sürdüren jandarma, Şaban Asal'a ait otomobili, dağlık olan arazide gölün 400 metre ilerisinde park halinde buldu. Bunun üzerine jandarma, köylülere, üç kişiyi görüp, görmediklerini sordu. Görgü tanıkları da üç kişinin kıyıdaki bir tekneyi alıp göle açıldığını belirtti. Ardından jandarma AFAD'ın yardımıyla botla gölde arama yaptı; ancak üç kişiye ve tekneye rastlanılmadı. Teknenin batmış olabileceği ihtimali üzerine jandarma, AFAD, UMKE ve balıkçılardan oluşan yaklaşık 60 kişilik ekip, bot ve teknelerde arama çalışması başlattı. Ankara AFAD İl Müdürlüğü'nden de dalgıç ekipleri çağrıldı. Üç kişinin bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Şen Aksaray Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title