Haberler

AKP Fatih Aday Adayları Tanıtımı Yapıldı

AK Parti'den Fatih Belediye Başkanlığı için Başvuruda Bulunan Aday Adayları Tanıtım Toplantısı Hafta Sonu Partililerin de Katılımıyla Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde Gerçekleştirildi.

Aday adaylığı için başvuran M. Köksal Özer, Selman Okumuş, Yakup Karaoğlu, M. Salih Şadoğlu, Barış Boyacı, Coşkun Aksu, Armağan Tarık Alioğlu, Hayri Baraçlı, Osman Albayrak, Mustafa Demir, Nevzat Er, M. Kamil Berse, İbrahim Kasapoğlu ve Dr. Haydar Dulkadiroğlu teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasında kendilerini tanıttı.

Fatih Belediye Başkanlığı için son anda karar vererek 31 Aralık 2008 akşamı ilçeye giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Dr. Haydar Dulkadiroğlu, “Fatih’ten kazanmaya değil, Fatih’i kazanmaya ve kazandırmaya talibim” diyerek tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Fatih’le ilgili çok önemli projelerinin olduğunu söyleyen Dr. Dulkadiroğlu, “Fatih; Cerrahpaşa, Çapa, Haseki, Samatya gibi hastanelerimizin yoğun olduğu bir ilçemizdir. Bu nedenle ilçeye her gün hastalarının sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek için gelen binlerce insanımız var. Zaten hasta veya hasta yakını olmak yeterince yük ve sıkıntıdır. Dolayısıyla, bu insanlar bizim insanımız ve Fatih’imizin zorunlu misafirleridir. Bazılarının ekonomik durumu müsait olabilir ama çoğu ekonomik olarak da sıkıntı içerisinde. Yiyecek, içecek, yatacak, kalkacak yerleri ve yakınları olmayanlar var. Fatih’te belediyecilik görevi bizlere verilirse, belediye olarak, bu insanlarımızın sorunlarına ve sıkıntılarına yönelik projelerimizi de ivedilikle hayata geçireceğiz” dedi.

“İstanbul’un merkez ilçesi Eminönü ile Fatih ilçesinin birleştirilmesi, Fatih ilçesinin önemini daha da artırmıştır” diyen Dr. Dulkadiroğlu, “İstanbul için yüzyılın projesi olan ‘Marmaray Projesi’ ilçemize çok önemli katkılar sağlayacaktır. Ancak, ekstra yükler de yükleyeceği unutulmamalı. Öncelikle Marmaray Projesi hayata geçtiğinde Fatih’te insan ve araç trafiğinde önemli bir artış meydana gelecek. Artan bu trafiğin Fatih ve Fatihlilere çile olmaması için, proje hayata geçmeden gerekli araştırmalar yapılarak isabetli bir öngörü ile çevre yolları ve otopark problemleri çözülmeli. Aksi halde geciken her işlem ileride hem yatırım maliyetini artıracak, hem de çalışmaları zorlaştıracaktır” diyerek sözlerini sürdürdü:

“İstanbul, turizm acısından çok önem arz etmektedir. Eminönü ile birleşen Fatih ilçesi bu açıdan şehrin odağı olmuştur. Geçmiş yıllarda, her iki ilçenin belediye başkanı arkadaşlarımız bu konuda güzel çalışmalar yapmışlardır. Ancak yeterli değildir. İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilmesi Fatih’te yapılması gereken işlerimizi daha da hızlandırmamızı gerektirmektedir.”

Dr. Haydar Dulkadiroğlu;

1968 yılında Trabzon’da doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Sürmene İmam Hatip Lisesi’nde okudu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans ve doktora çalışmaları yaptı.

Özel yurt müdürlüğü ve özel şirketlerde genel müdürlük ve pazarlama müdürlüğü görevlerinde bulundu. Halen, ortağı bulunduğu ve basın, yayın, organizasyon alanında faaliyet sürdüren TRB San. ve Tic. Ltd. Şirketi’nin müdürlüğünü yürütmektedir.

1991 yılında Su Ürünleri Mühendisleri Derneği’nin kuruculuğunu ve genel başkanlığını yapan Dr. Dulkadiroğlu, Trabzonlu Üniversiteliler Derneği’nin ve Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun kurucuları arasında bulundu. Halen, Sürmene Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin genel başkanlığını ve Kuzeyyıldızı Trabzonsporlular Derneği’nin genel sekreterlik görevini yapmaktadır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title