Haberler

Akdeniz'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü yol çalışmaları devam ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nin ilçe genelinde yürüttüğü yol çalışmaları devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) işbirliğinde, kentin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Sokakları kilit taşları ile kaplayarak ilçeyi yeni bir estetiğe kavuşturan ekipler, diğer yandan da sokaklarda asfalt yama çalışması yaparak vatandaşların gündelik yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Yeni yılda da çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekiplerin son durağı Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi oldu. Ekipler, yoğun bir emek sonucu mahallenin sokaklarını kilit taşları ile kaplayarak, mahalleyi ve sokakları yeni ve farklı bir görünüme kavuşturdu. Fen işleri ekiplerinin bir diğer durağı da Hebilli oldu, mahallenin sokakları kilitli taşlarla kaplandı. Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, kilit taşı kaplama ve kaldırım düzenleme çalışmasının yanı sıra asfalt kaplama ve yama hizmeti de kesintisiz sürüyor.

Çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Akdeniz ve Mersin'i değiştiren ve dönüştüren hizmet ve projelerin süreceğinin altını çizdi. "Akdeniz Belediyesi olarak, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı işbirliğinde yürüttüğümüz çalışmalarla, yeni yılda da vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmaya, Akdeniz'de yaşamı güzelleştirmeye devam edeceğiz" diyen Pamuk, şöyle devam etti:

"İnsan ve kent odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde, kaynaklarımızı doğru zamanda ve doğru yere yönlendirerek, belediyemiz bütçesini hizmet ve proje ağırlıklı kullanıp, vatandaşlarımızın gündelik yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları gideriyoruz. Özellikle hizmetlerden yoksun kalan bölgelerimize hızlı ve etkin bir biçimde müdahale etmek için teknik ekiplerimizin raporlarına göre bir planlama oluşturuyoruz. Gerek Fen İşleri Müdürlüğümüzün sahadaki incelemeleri, gerekse de muhtarlar ve mahalle sakinlerinden gelen talep ve şikayetler doğrultusunda hizmet programımız aralıksız bir şekilde sürecektir." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Huzurkent Menderes Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title