Haberler

AK Parti Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, partililer tarafından karşılandı

Güncelleme:

AK Parti Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, yeniden adaylığını açıkladığı toplantı sonrası ilde partililer tarafından karşılandı. Köse, konuşmasında hizmetlerini ve başarılarını vurgulayarak teşekkürlerini iletti. Milletvekilleri de Yozgat'ın Cumhur İttifakı'nın kalesi olmaya devam edeceğini belirtti.

AK Parti'den yeniden adaylığı açıklanan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'yi ilde partililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yeniden Yozgat Belediye Başkan adaylığı açıklanan Köse, kent girişinde Sarıhacılı Mahallesi'nde karşılandı.

Köse, AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile konvoy eşliğinde partisinin il başkanlığı binası önüne geldi.

Köse, buradaki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve adaylık sürecinde kendisine destek veren milletvekillerine, parti teşkilat üyelerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Hizmetlerine değinen Köse, "Yozgat Belediyesinde beş yıl geçirdik. Allah'a hamdolsun ki hem gönül belediyeciliğimizi hem de hizmet belediyeciliğimizi ön plana çıkardık. Pandemiye, ekonomik krizlere ve depremlere rağmen çok büyük işlere imza attık. Kimsenin cesaret edemediği, başarılamaz dediği işlere girdik. Biz, seçildiğimiz günden beri pek çok ilke imza attık, imza atmaya da devam edeceğiz." dedi.

Milletvekili Abdulkadir Akgül de "Yozgat Yüzyılı"nı başlatacak yeni bir seferin ayak seslerinin geldiğini belirterek, "Yozgatlı kardeşler kadirşinastır. Hak teslimini her zaman verdiği destekle bize göstermiştir. Yozgat, Cumhur İttifakı'nın sarsılmaz iradesi ve AK Parti'mizin kalesi olma hüviyetini yine koruyacaktır." diye konuştu.

Milletvekili Süleyman Şahan ve AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş da partililere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Celal Köse Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title