Haberler

Ak Parti Sokak İftarları Keles'te

Güncelleme:

AK Parti'de ramazan boyunca verilen sokak iftarları dün akşam Keles'te düzenlendi.

İl Başkanı Sedat Yalçın, "İftarlarımıza çok yoğun bir katılım var. Neredeyse o ilçenin nüfusunun yarısına yakın insan AK Parti iftarlarına geliyor. Bu büyük bir onur bizim için. Bu durum aslında bir mesaj veriyor. Halk, kendi iradesi dışında başka iradenin konulmamasını istiyor. Kendi iradesi ile iktidara getirdiği, hükümetin icraatlarından memnun olduğunu ifade ediyor" dedi.

Keles 1. Murat İlkokulu bahçesinde yapılan iftara AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, AK Parti Keles İlçe Başkanı Yaşar Keskin, AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Cemil Demir, Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İl Sosyal İşler Başkan Yardımcısı İbrahim Güney ve binlerce Kelesli katıldı. İftarın ardından Keleslilere seslenen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, ramazanın önemine değindi, birlik ve beraberlik mesajlarını verdi.

"HALK MESAJINI İFTAR SOFRALARINDA VERİYOR…"

Yalçın, AK Parti Bursa teşkilatları olarak 17 ilçede binlerce vatandaşla sokaklarda bir arada olduklarını belirterek, iftarları vatandaşın derdini dinlemek için çok önemli bir fırsata çevirmek istediklerini söyledi. Yalçın, konuşmasına şöyle devam etti:

"Sokak iftarlarını uzun zamandır yapıyoruz. Çünkü ramazanı en güzel şekilde değerlendirmek arzusundayız. Ramazan, halkın sorunlarını dinleme açısından çok önemli bir fırsat bizim için. Halkımız da iftarlara çok büyük ilgi gösteriyor. Türkiye'nin yükselişinden birilerinin nasıl rahatsız olduğunu milletimiz çok net gördü. İftar sofralarında da bunu çok net bir şekilde hissediyoruz. İftarlarımıza çok yoğun bir katılım var. İzdihamdan masalarda bazen yer bulunmuyor. Neredeyse o ilçenin nüfusunun yarısına yakın insan AK Parti iftarlarına geliyor. Bu büyük bir onur bizim için. Bu durum aslında bir mesaj veriyor. Halk, kendi iradesi dışında başka iradenin konulmamasını istiyor. Kendi iradesi ile iktidara getirdiği, hükümetin icraatlarından memnun olduğunu ifade ediyor."

"KELES'İN TÜM PROJELERİNİN BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YAPILACAK…"

Başkan Yalçın, Keles'in gelecek yıl mart ayından itibaren büyükşehir belediyesi sınırlarına dahil olacağını da hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin dünyada dikkat çeken yükselişi, ilimiz için de sözkonusu. Bursa da Türkiye ile birlikte yükseliyor. Yatırımlarımız devam ediyor. Vatandaş artık devletiyle buluşuyor, kucaklaşıyor. Gelecek yıl mart ayından itibaren yeni bir statüye geçiyoruz. Keles artık büyükşehir belediyesi sınırları içinde bir ilçe oluyor. Keles'in tüm projelerinin büyükşehir tarafından yapılacak. Daha büyük bütçelerle, daha büyük kadroyla Keles'in meseleleri masaya yatırılmış olacak. Keles'te, ilçe belediyesinin ve Özel İdare'nin sınırlı imkânları ile yetişemediği sorunların ve ihtiyaçların tamamını büyükşehir belediyesi çözecek, karşılayacak. Önümüzdeki seçimlerde bu bilgiyi dikkate alarak, uyumlu ve kaliteli ekibi iş başına getireceğiz."

SÜT FABRİKASINDA İNCELEME

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve AK Parti Keles İlçe Başkanı Yaşar Keskin de ilçe halkına seslendi, vatandaşların ramazanını kutladı.

Sedat Yalçın, iftarın ardından AK Parti Keles İlçe Başkanlığı'nın yeni binasını ziyaret etti. Başkan Yalçın, burada teşkilat mensupları ile sohbet edip, bilgi alışverişinde bulundu. İl Başkanı Yalçın ve Milletvekili Öztürk, daha sonra BESAŞ'ın Keles'te kurduğu süt fabrikasında da incelemelerde bulundu. Yalçın ve Öztürk, süt fabrikasının son durumu hakkında BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş'tan bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Öztürk Sedat Yalçın Ak Parti Keles Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title