Haberler

AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli: "Belediye Başkanı Bahçeci, Halkın Gönlünde Yer Almış ve...

AK Parti milletvekili Mustafa Kendirli, yazılı yaptığı açıklamada 3. kez Kırşehir'de Belediye'ye aday gösterilen Yaşar Bahçeci'nin halkın gönlünde yer edinmiş olduğunu belirtti.

AK Parti milletvekili Mustafa Kendirli, yazılı yaptığı açıklamada 3. kez Kırşehir'de Belediye'ye aday gösterilen Yaşar Bahçeci'nin halkın gönlünde yer edinmiş olduğunu belirtti.

Milletvekili Kendirli tarafından yapılan açıklamada, "Belediye Başkanı Bahçeci, 10 yıldır hizmetleri ve başarılarıyla Kırşehir halkının gönlünde müstesna bir yer edinmiş, 3. kez Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile aday gösterilmiştir. İnanıyorum ki; bundan sonraki süreçte de tecrübesi ve becerisini Kırşehir'e hakkettiği güzellikleri daha fazla sağlayacak hizmetlere yansıtacaktır. Kırşehir milletvekili ve bu toprakların bir evladı olarak böylesine başarılı ve tüm Türkiye'ye örnek olmuş bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Kırşehir'in gelişmesinden ve belediyenin çalışmalarından vatandaşlarımız çok memnunlar ve büyük mutluluk duyuyorlar.

Göreve geldiği günden günümüze kadar uzanan süreçte İlimizin karşılaştığı güçlüklerin üstesinden başarıyla gelen bir siyasi bilgi ve yeteneği olan değişim, kalite ve fark oluşturan yönetim anlayışı ile 10 yılda Kırşehir'in çehresi değişti. Her daim vatandaşın yanında ve en ufak sorunu bile çözebilmek için bütün imkanlarını kullanan Başkan, sadece rutin belediye hizmetleri de yapmıyor.Kırşehir de çok sayıda sosyal ve kültürel projelerde yaptı yapmaya da devam ediyor."denildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kendirli Milletvekili Kırşehir Kendirli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title