Haberler

AK Parti'li Milletvekilleri İsviçre'de

AK Parti Milletvekilleri Coşkun Çakır, Hasan Sert ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu, İsviçre'nin Zürih kentinde yaşayan Türklerle bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekilleri Coşkun Çakır, Hasan Sert ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu, İsviçre'nin Zürih kentinde yaşayan Türklerle bir araya geldi.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) İsviçre Şubesindeki toplantıda milletvekilleri, 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilk tepkiyi gösteren İsviçre'deki Türkler ve UETD Şubesi üyelerinin teşekkürü hak ettiğini belirtti.

Milletvekilleri, Türkiye'nin çeşitli noktalarına 40 yılda sızan Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) bir gecede bertaraf edildiğini, bir gecenin 100 yıllık tecrübe kazandırdığını, AK Parti'nin yaptığı en önemli şeyin Türkiye'yi her alanda kalkındırmanın ötesinde devletle milleti bütünleştirmesi olduğunu anlattı.

Türkiye'nin artık uluslararası güç odaklarının talimatıyla değil, kendi milli çizgisinde ilerlediğini, milli politikalar belirlediğini, bunun hazmedilemediğini, içeriden ve dışarıdan bütün şer odaklarının bu nedenle ülke üzerinde oyunlar oynadığına dikkati çeken milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk halkına büyük bir öz güven aşıladığını, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşılacağını söyledi.

UETD Şube Başkanı Murat Şahin de darbe girişimine ilk tepkiyi vererek meydanlara çıktıkları için milletvekillerinin İsviçre'de yaşayan Türklere teşekkür etmek amacıyla geldiklerini belirtti.

Toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Coşkun Çakır Hasan Sert AK Parti İsviçre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title