Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: "Liderimize Layık Bir Çalışmaya Davet Ediyorum Sizleri"

- AK Parti Yalova İl Kongresi Salondan görüntüler AK Parti Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş'ın konuşması YALOVA - AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partisinin 9. il kongresine katılarak konuşma yaptı.

- AK Parti Yalova İl Kongresi

Salondan görüntüler

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş'ın konuşması YALOVA - AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, partisinin 9. il kongresine katılarak konuşma yaptı.

" Türkiye, büyümesini sürdürecektir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da partinin kuruşundan bu yana teşkilatların her kademesinde emek veren herkese teşekkür etti.

Ataş, AK Parti'nin kuruluşundan 1,5 yıl sonra milletin umudu haline geldiğini hatırlatarak, "Gelinen noktada Türkiye, Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde büyüdü ve büyümeye de devam edecektir. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye, dış politikadan milli savunmaya, tarımdan enerjiye kadar her alanda Türkiye, büyümesini sürdürecektir." diye konuştu.

Partinin önünü kesmeye çalışanların aslında Türkiye'nin, milletin önünü kesmeye çalıştığına dikkati çeken Ataş, şöyle devam etti:

"Bizlerin 16 yıl boyunca milletimize hizmet etmekten başka hiçbir gayesi olmadı. İçte ve dışta Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanlar bilsin ki bugüne kadar yaptıklarıyla başaramadılar. Bundan sonra da başaramayacaklar. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan ile kutlu yürüyüşüne devam edecektir. 2019'da yapılacak seçimlerde yeniden Yalova Belediye Başkanlığını almak istiyoruz. Yalova'da CHP'li belediyenin nasıl bir hizmet yaptığını, nasıl ağaç katliamları yaptığına şahit oldunuz. Taksim Gezi Parkı'nda 6 ağacın yer değiştirmesine müsaade etmeyen ve müdahale etmek suretiyle Türkiye'de bir kaos ortamı meydana getirmeye çalışanlar, Yalova'da 60-70 yıllık ağaçların katliamında ses çıkarmadılar. Bu bir çifte standarttır."

Kongreye, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ataş Ak Parti Türkiye Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title