Haberler

AK Parti Çubuk Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı, şehit yakınlarının da katıldığı iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı, şehit yakınlarının da katıldığı iftar programında bir araya geldi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'ndeki iftar, İlçe Müftüsü Muharrem Genç'in iftar duası yapmasıyla başladı.

AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, İslam aleminin ramazan ayını ve Kadir Gecesi'ni kutladı.

Ramazanın yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu dile getiren Demirbaş, bayramı da birlik ve beraberlik içinde kutlayacaklarını söyledi.

Son zamanda yapılan operasyonlarla terörün belinin kırıldığını vurgulayan Demirbaş, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Peş peşe terör örgütlerine darbe vurulmaya başlandı. Sağlam ve güçlü bir iktidar varken inşallah önümüzdeki yıldan itibaren bir daha acı haberler almayacağız." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da birlik ve beraberlik içinde bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

İftara Kaymakam İbrahim Çenet, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum müdürleri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Çubuk Belediyesi Muharrem Genç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title