Haberler

Ak Parti 4. Bölge Toplantısı Niğde’de Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı 4. Bölge Toplantısı'nı Niğde'de Gerçekleştirdi.

Sivas, Yozgat, Aksaray, Kayseri, Nevşehir ve Niğde il ve İlçe seçim işleri başkanları, gençlik ve kadın kolları seçim işleri başkanları ve skm başkanlarının katıldığı toplantı, Niğde Grand Otel'de gerçekleştirildi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın Niğde'nin tanıtımına katkı sağlamak adına hazırlattığı kültürel yayınların dağıtıldığı toplantıda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek, Belediyenin Dört Mevsim Niğde adlı kültürel yayını hakkında Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan bilgi aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Dört Mevsim Niğde dergisi ve Belediye Bültenini beğeniyle karşıladığını ifade etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, toplantıya katılan bölge illerin parti yöneticilerine teşekkür ederek, toplantının hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek, yaptığı konuşmada, yaklaşan referandum öncesi 4. toplantılarını Niğde'de yaptıklarını söyleyerek referandumun önemine değindi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İpek, gerçekleştirilen toplantılarla referanduma hazırlıklı olmayı amaçladıklarını kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Kerem Özkul, AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, AK Parti Niğde Milletvekilleri İsmail Göksel ve Muharrem Selamoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan ile partililer katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title