Haberler

Ağrı'lı Halterciler Erzurum'dan 5 Madalya İle Döndü

Ağrı'lı Halterciler Erzurum'da katıldıkları Halter müsabakasından kazandıkları 5 madalya ile Ağrı'ya döndüler.


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 6 Eylül 2014'te düzenlenen "Valilik Halter Kupası" müsabakası düzenlendi.

Ağrı'dan müsabakalara katılım sağlayan 5 halterci kazandıkları 2 altın, 2 bronz ve 1 gümüş madalya ile müsabakalara damga vurdular. Müsabakaya Halter antrenörü Muhlis Akbaş ile katılan; Arif Koç 94 kiloda birinci, Emrah Çalışkan 62 kiloda birinci, Ahmet Kösedağ 77 kiloda ikinci, Ramazan Burak 56 kiloda üçüncü ve Yunus Çiçek 62 kiloda üçüncü olarak müsabakada toplamda 5 madalya kazandılar. Halter antrenörü Muhlis Akbaş sporcuları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak'ı makamında ziyaret ettiler. Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden İl Müdür vekili Budak, Erzurum'da elde edilen başarı bizleri mutlu etmiştir. Son zamanlarda Halter, Güreş ve Tenis branşlarında elde edilen başarılar bizlere büyük sevinç yaşatıyor. Elde edilen başarılardan dolayı başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum. İnşallah diğer branşlarda da sporcularımız kendilerini geliştirip böyle güzel başarılar elde ederler dedi."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emrah Çalışkan Erzurum Eylül Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title