Haberler

Erken Evlenmek İçin Ağabeyini Av Tüfeği ile Öldürüp Ormana Gömdü

Güncelleme:

Bartın'ın Ulus İlçesi'nde 19 yaşındaki Ramazan Arslan, kendisinden önce evlenmesine karşı çıkan ağabeyi 28 yaşındaki Aydın Arslan'ı av tüfeği ile öldürüp ormana gömdü.

Bartın'ın Ulus İlçesi'nde 19 yaşındaki Ramazan Arslan, kendisinden önce evlenmesine karşı çıkan ağabeyi 28 yaşındaki Aydın Arslan'ı av tüfeği ile öldürüp ormana gömdü. Ardından kaçırdığı sevgilisi ile nikah kıyarak evlenen Ramazan Arslan, 4 gün sonra cinayeti itiraf etti. Ramazan Arslan gözaltına alındı, ağabeyinin cesedi ise gömdüğü yerden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Olay, ilçeye bağlı Kirsinler Köyü'nde meydana geldi. Aydın ve Ramazan Arslan kardeşler, iddiaya göre, Denizli'de oturan ve kuzen olan iki kız ile sosyal medya üzerinden tanışıp arkadaşlık kurdu. Bir süre sonra iki kardeş de evlenmeye karar verdi. Ancak Aydın Arslan, "Senin askerliğin var, önce ben evleneyim" diyerek kardeşinin askerliğini yaptıktan sonra evlenmesini istedi. Buna karşı çıkan Ramazan ile Aydın sık sık tartışmaya başladı.

ÖLDÜRDÜĞÜ AĞABEYİNİ 3 METRE ÇUKURA GÖMDÜ

Ramazan Arslan, geçen cumartesi günü evlilik meselesini konuşmak için ağabeyini otomobille köyden 3 kilometre uzaklıktaki Dağyolubaşı mevkiine götürdü. İki kardeş, burada yine aynı nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Ramazan Arslan, otomobilin bagajındaki av tüfeğini alarak ağabeyine ateş etti. Aydın Arslan, göğüs ve başına isabet eden saçmalarla hayatını kaybetti.

Otomobille eve gidip kazma ve kürek alan Ramazan Arslan, 3 metre çukur kazarak ağabeyenin cesedini orada gömdü. Ardından Denizli'ye giderek sevgilisini kaçıran Ramazan Arslan, önceki gün Kumluca Belde Belediyesi'nde yapılan nikahla evlendi.

BASKILARA DAYANAMAYIP İTİRAF ETTİ

Ağabeyinin nerede olduğunu soran ailesi ve iş arkadaşlarının baskılarına dayanamayan Ramazan Arslan, dün jandarmaya giderek cinayeti itiraf etti. Gözaltına alınan Ramazan Arslan'ın yer göstermesiyle ağabeyinin cesedi çukurdan çıkarıldı ve savcının incelemesinden sonra Ulus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aydın Arslan'ın cesedinin Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

2 ay sonra askere gideceği belirtilen Ramazan Arslan'ın jandarmadaki sorgusu ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Arslan Aydın Arslan Ormana Ulus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (21)

cengizzz:

türkten başka ne beklenirki bildiğin tipik türk işte...

13
45
yanıtYanıtla
cengizzzxmogen@hotmail.com:

ulan sürekli ''at,avrat,silah'' diyen siz değilmisiniz ? buyur avrat için özkardeşini gebertmiş herif doğru diyincede provakatör oluyoruz.

yanıt0
yanıt0
psikolog:

bizim insanlara dini ve ahlaki eğitim vermemiz. lazım. Okul müfredatlarında islam dinini ve ahlakını öğretecek daha verimli olacak dersler olması ve biz psikologlar bunu insanlara vermeliyiz. Bu cinayet normal bir cinayet değil. Adamın abisini öldürdükten sonra hiç bir şey olmamış gibi nikah kıymaya gitmesi olayın ne kadar büyük olduğunu göstermektedir.

27
11
yanıtYanıtla
refsfdf@hotmail.com:

Din ile hhic bir alakası yok brader din ile alakasını kuracaksan suriye mısır afganistan ırrak tunus gibi ülkelerdeki vahşete bak anlayacagınıı sanmıyorum sende teyipgillerdesin de onun için.

yanıt0
yanıt0
cevapss@hotmail.com:

REF: ordaki vahşet yapanlar yahudi - abd birliği yine dinle alakalı. din le alakası olmayan hiç bir şey yoktur. sen gezizekalılardan sın ihtimal.

yanıt0
yanıt0
ömer:

ne yazık habil kabil vakası :(

34
2
yanıtYanıtla
fafafaruk_ilic@hotmail.com:

ama orda kıskançlık vardı en azından habil-abil vakasında yani

yanıt0
yanıt0
ragi1907:

bu dünyanın civisi cıkmısss yazık

28
1
yanıtYanıtla
sivaslı:

Uğruna abini öldürdüğün kadında zaten 20 sene seni bekler şimdi öyle bir aşk.

28
0
yanıtYanıtla
sevdansın rengı:

illa gerdeğe girecemm dıye yaptıklarına bakk..adi şerefsız..

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title