Haberler

Adobe müjdeyi verdi: Photoshop ücretsiz oluyor!

Güncelleme:

Web tabanlı Adobe Photoshop ücretsiz oluyor. Adobe'den gelen yeni açıklamayla Photoshop'un 'freemium' sürümü ortaya çıktı.

Adobe, Photoshop'un web sürümünü tüm kullanıcılara ücretsiz olarak açmaya karar verdi. Kullanması ücretsiz uygulamaların bile Photoshop'a rakip olmasıyla birlikte şirketin strateji değiştirmesi ilgi çekici görünüyor. Peki ücretsiz Adobe Photoshop nasıl kullanılır?

Ücretsiz Adobe Photoshop Web nasıl kullanılır?

Fotoğraf ve görüntü düzenleme konusunda endüstri standardı bir uygulama haline gelen Adobe Photoshop, uzun yıllardır web tabanlı uygulama üzerinden destek sunuyordu. Fakat bu sürümü bile Creative Cloud aboneliğiyle kullanıma açan Adobe, nihayet kararını değiştirmiş gibi duruyor.

iPad için Photoshop, bilgisayar sürümüne bir adım daha yaklaştı

Adobe'den gelen yeni açıklamada, kullanıcıların başka ücretsiz alternatif uygulamalara gitmesinin engellenmek istediği ifade edildi. Yani, yıllık 2000 TL'den daha pahalı olan Creative Cloud aboneliği olmadan da web tabanlı Photoshop kullanılabilecek.

Photoshop'un masaüstü ve mobil uygulamalarına göre daha sadeleştirilmiş bir sürümü olan Photoshop Web, yine de birçok temel hizmete yer veriyor. Ancak Adobe, "freemium" olarak tanımladığı ücretsiz kullanıcıların, bazı özelliklere erişmesini engelleyecek. Hizmetin tüm özelliklerini kullanmak için Creative Cloud aboneliği istenecek.

Web tabanlı ücretsiz Photoshop ilk olarak Kanada'daki kullanıcılar tarafından test edilecek. Ancak şirket, Kanada'daki testlerin başarılı gitmesi halinde web sürümünün global olarak ücretsiz haline getirileceği müjdesini verdi.

"Photoshop'u daha fazla insanın denemesi ve ürünü deneyimlemesi için daha erişilebilir ve kolay hale getirmek istiyoruz."

Photoshop'un web sürümü özellikle Chromebook gibi düşük donanımlara sahip cihazlarda popüler olarak tercih ediliyor. Ücretsiz olması ise öğrencilerden amatör tasarımcılara kadar çok çeşitli yelpazedeki kullanıcıları memnun edecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Photoshop Kanada cloud Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title