Haberler

Adana - Kuaförün Öldürdüğü Hırsızlık Şüpheliler Güvenlik Kamerasında

Kuaförün öldürdüğü hırsızlık şüpheliler güvenlik kamerasında Adana'da hırsızlık için geldiği kuaför salonunun sahibi 36 yaşındaki Sinan Güzel'in tabanca öldürdüğü 22 yaşındaki Mustafa Bulut ile arkadaşlarının olaydan bir kaç saniye önce işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Kuaförün öldürdüğü hırsızlık şüpheliler güvenlik kamerasında

Adana'da hırsızlık için geldiği kuaför salonunun sahibi 36 yaşındaki Sinan Güzel'in tabanca öldürdüğü 22 yaşındaki Mustafa Bulut ile arkadaşlarının olaydan bir kaç saniye önce işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Sucuzade Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda geçen cumartesi gece meydana gelen olayda, kuaför Sinan Güzel, işyerini soymak isteyenlere tabancayla ateş açmış, kurşunların isabet ettiği Mustafa Bulut, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili yakalanan Sinan Güzel, 3 kez polislere ihbar ettiği hırsızlık zanlısını vurduğunu itiraf etti. Güzel tutuklanırken, Mustafa Bulut ile arkadaşları Emrah Öz ile Mustafa Önal'ın olaydan hemen önce işyerini demirleri kesmeye çalışırken görüntülendikleri güvenlik kamerası ortaya çıktı. Sinan Güzel'e ait kuaför salonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, şüpheliler, demir kesme makasıyla pencere demirlerini kesmeye çalışırken biranda yukarı bakıp, kaçtıkları görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Bulut Sinan Güzel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title