Haberler

Acıpayam'da kavşakta korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Güncelleme:

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, kavşakta otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesinde, kavşakta otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Antalya - Denizli kara yolu Yeniköy Mahalle Kavşağı'nda meydana geldi. Antalya'dan Denizli yönüne giden Ramazan Er yönetimindeki 20 AD 013 plakalı otomobil, kavşakta dönüş için manevra yapan Mehmet Tekin idaresindeki 34 HY 0361 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil ve ticari araç savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Her iki araç sürücüsünün de aralarında bulunduğu kişi yaralandı. Yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkartılıp, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan ve otomobilde yolcu olarak bulunduğu belirlenen Kezban Er (69), kaldırıldığı Acıpayam Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acıpayam Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title