Haberler

"Açın kombileri" sözüyle fenomen olan Abdurrahman Uzun, bu kez İzmir'in kurtuluş günüyle ilgili sözleriyle tepki topladı

Güncelleme:

Karadeniz'de doğal gaz bulduğumuzu "Açın kombileri! Yaz ayı da olsa sonuna kadar açın, artık gaz patronuyuz" sözleriyle duyurarak fenomen olan Abdurrahman Uzun, bu kez İzmir'in kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül'le ilgili sözleriyle tepki topladı. Uzun, "Birileri farklı bir milat oluşturmaya çalışıyor. 9 Eylül niye bir Konyalı için önemli olsun. K.çlarından yeni bir kurtuluş günü tarihi oluşturmaya çalışıyorlar" dedi.

Karadeniz'de doğal gaz bulunduğu dönem "Açın kombileri! Yaz ayı da olsa havalar sıcak da olma sonunu kadar açın kombileri. Artık gaz patronuyuz" sözleriyle fenomen olan Abdurrahman Uzun, bu kez de 9 Eylül İzmir'in kurtuluş gününü hedef aldığı sözleriyle sosyal medyada gündeme geldi.

"BİRİLERİ FARKLI BİR MİLAT OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYOR"

9 Eylül'ün yerel olarak kutlanması gerektiğini belirten Uzun, "9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşu genelde İzmirliler için hani yerel anlamda kutlanacak bir programdır. İşte Trabzon'un kurtuluşu, Artvin'in kurtuluşu günlerinde böyle lokal kutlamalar yapılır. Ama İzmir'in kurtuluşuyla ilgili birileri farklı bir milat oluşturmaya çalışıyor" dedi.

"9 EYLÜL NİYE KONYALI İÇİN ÖNEMLİ OLSUN"

Sözlerini sürdüren Uzun, "Ben İzmirli değilim, İzmir'in kurtuluşu neden benim bu kadar gündemime oturuyor. 29 Ekim olsa dersin ki 'Bu Cumhuriyetin ilanıdır.' Bunu yekun anlamda 81 ili ve yurtdışında da olsa bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını alakadar eden bir konudur. 19 Mayıs olsa, 23 Nisan olsa, 30 Ağustos Zafer Bayramı olsa… Bunların hepsi bu milletin yekun olarak birlikte bir anlam yüklediği tarihlerdir. 9 Eylül niye bir Konyalı için önemli olsun. 29 Ekim elimizden çıktı, 30 Ağustos da elimizden çıktı. Hani istediğiniz manevraları yapamıyorsunuz. Bu sefer k..çlarından yeni bir kurtuluş günü tarihi oluşturmaya çalışıyorlar" dedi.

İşte sosyal medyadan bazı tepkiler:

'Açın kombileri' sözüyle fenomen olan Abdurrahman Uzun, bu kez 9 Eylül hakkındaki sözlerine tepki topladı

'Açın kombileri' sözüyle fenomen olan Abdurrahman Uzun, bu kez 9 Eylül hakkındaki sözlerine tepki topladı

'Açın kombileri' sözüyle fenomen olan Abdurrahman Uzun, bu kez 9 Eylül hakkındaki sözlerine tepki topladı

'Açın kombileri' sözüyle fenomen olan Abdurrahman Uzun, bu kez 9 Eylül hakkındaki sözlerine tepki topladı

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Abdurrahman Uzun 9 Eylül İzmir Haberler

500

Yorumlar (30)

cemil karaca :

Ben şahsen izmirde yaşayan bir insan olarak izmirin kurtarıldığını sanmıyorum bunu görüyorum buraya gavur izmir diyorlar bu sözlerindede gayet haklılar çünkü yaşam tarzları giyimleri vatana bakış açıları müslümanlığa ve müslümanabakışları bir gavur gibi.

96
170
yanıtYanıtla
bekir yapici:

CEMIL KARACA milletin imani inanci giyim yasayis tarzindan sanane ortada bir suc varsa ahirette onlarin sorgusu sanami sorulacak sen kendi ailene yasantina bak gercek bir müslüman gibi yasadigina eminmisin?ayrica Allahin kitabina inanan iman edene sirf senin hosuna gitmedigi icin gavur dedigin an gercek gavur sen oluyorsun ögren

yanıt48
yanıt22
meko:

İzmir'de yaşamak zorunda değilsin

yanıt61
yanıt33
Boş Yapma Doldur:

Cemil sözde müslüman olduğun suizanda bulunmadan belli. Kimin ne olacağını sadece Rabb'imiz bilir. Kafana göre verdiğin sözde fetvan yüzünden şimdi ölmeden bütün izmirlilerden helallik iste. Mesela ben seni Allah'a emanet

yanıt0
yanıt0
Yakup Gül:

Çok haklısın. ..

yanıt0
yanıt0
Onur Yener:

Dağılın adam doğru konuşmuş, Tunç Soyer gibileri görünce de İzmir'in tam olarak kurtulamadığını anlıyoruz.

112
147
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Senin gibileri gördükçe de Türkiye'nin henüz kurtulmadığını görüyoruz.

yanıt60
yanıt34
furkan çelebi:

Yahu bu adamı niye ciddi alıyorsunuz. Sürekli gündem olmak için saçma sapan tespitler, abuk subuk şeyler ortaya atıyor. Kimileri ağzından konuşur. Kimilerinin ki ise ağzından sadece yellenme.

113
76
yanıtYanıtla
İsm:

Ne diyorsun biraz daha kombileri açalım mı? ))

130
32
yanıtYanıtla
Alioz:

Maaşlı provokatör. Seçimden sonra yargılanarak hapse atılmalı.

104
54
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title