Haberler

Açıkdil'e Güçlü Ekip

Güncelleme:

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Manisa'daki değişimin mimarlarından Açıkdil,"Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerden dolayı bir özgüvenimiz var, ancak daha çok çalışmalıyız" diyerek Meclis Üyesi Adaylarına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Seçim çalışmalarına geceli gündüzlü devam eden MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile kahvaltıda bir araya geldi. Seçim çalışmalarının rotası belirleyen ve neler yapılabileceğinin konuşulduğu kahvaltıda, meclis üyesi adayları tek tek kendini tanıttı.

Özgüvenimiz Var

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde mezun olup Manisa'ya döndüğünde babasının Belediye'de çalışmasını istemesi üzerine serbest çalışacağını söyleyen ve uzun yıllar serbest çalışan MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, "Babam demek ki çok istemiş yıllar sonra belediyeci olduk" dedi ve şöyle devam etti;" Manisa Belediyesi olarak çok güzel hizmetler verdik. Vermiş olduğumuz hizmetlerden dolayı bir özgüvenimiz var.Kimse bugüne kadar ne yaptınız diyemez. Derse de çıkar projelerimizi,yaptıklarımızı gösteririz.Ancak bu özgüvene güvenmemeliyiz. Çok çalışmamız lazım. Daha da güçlü olmamız lazım."

Seçimin Kilit Noktası Hanımlarımız

Kahve ve esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Açıkdil, tüm buluşmalara rağmen seçimlerinin kilit noktasının hanımlar olduğunu söyledi. Açıkdil; "Hanımlarımıza ağırlık verelim. Biz her ne kadar kahve ve esnaf ziyaretlerimizde beylerle buluşup projelerimiz anlatsak da hanımlarımızın da projelerimizi öğrenmesi gerek. Seçimlerin kilit noktası hanımlarımız. Çünkü hanımlarımıza ulaşırsak, her eve girmiş oluruz. Böylelikle bütün vatandaşlarımıza ulaşmış oluruz." Dedi.

Açıkdil'e Güçlü Ekip

MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ile yola çıkan Belediye Meclis Üyesi Adayları ise şöyle; Kontenjan meclis üyeleri; Sevil Şekercioğlu, Ali Taylan, Songül Gençoğlu, asıl adaylar ise sırasıyla; Mehmet Palabıyık,Mehmet Güzgülü,Hüseyin Köroğlu,Seher Baydar, Hüseyin Alp, Bahri Küçükoğulları,Serkan Öngider, Burak Yurga,İbrahim Ethem Mutaf, Gültekin Aşçı Haldun Oluç Çelebi AslanVildan Elbeyli Salih Karabaş,Mesut Kuşcu,Gülcan Gülçin Gökova,Muammer Babuş ,İsmail Bakar,Şuayip Saltık,Kamil Karanarlık, Mehmet Gönlüpekaçık, Sezgin Gayretli, Elçin Yörükoğlu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunusemre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title