Haberler

Abdullah Gül: Eşim Çocuklarım Çok Titiz Davrandı

Güncelleme:

Gül, devir teslim töreninde ailesine de teşekkür etti ve "Eşim, çocuklarım, kardeşlerim, bana bir söz gelmesin diye çok titiz davrandılar" cümlesi dikkat çekti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a görevi devrettiği törende Gül'ün ağzından çıkan bir cümle çok dikkat çekti. Gül, kendisine destek olan ailesine teşekkür ederken "Görevlerim süresi içinde gerçekten bana bir söz gelmesin diye hepsi çok titiz davrandılar, hepsine çok şükran borçluyum" dedi.

"3 AY İŞE GİREMEDİ, İŞ ARADI"

Gül'ün Başbakanlık ve 7 yıllık Cumhurbaşkanlığı döneminde ise, Münir, Kübra ve Emre adlı üç çocuğu medyaya pek konu olmadılar. Gül'e gönderilen mektuplardan derlenen bir kitapta annesi Hayrünnisa Gül oğlu Münir’le ilgili "3 ay işe giremedi, iş aradı. Kendi emeğiyle bunu yapmak istedi. ‘Biz babamızın adıyla onun keyfini sürelim’ yok. Aksine endişe var, ‘Biz yanlış yaparız da babamız mahcup olur’ diye. O yüzden babalarının konumu çocuklar üstünde bir yük oluşturuyor" demişti.

"BEN ÜZÜLMEYEYİM DİYE..."

Hayrünnisa Gül, geçtiğimiz günlerde düzenlenen resepsiyonda "Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Neler yazıldı, gördük. Neler söylendi, duyduk. Ben her şeyi biliyorum. Abdullah Bey, ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, gazeteleri, basın bültenlerini önümden alıyordu ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor. Kendisine çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı. Bu süreçte bazı yaşadıklarımızı, 28 Şubat döneminde benim başörtümün tartışıldığı günlerde bile bu kadarını görmedik." şeklndeki çıkışıyla gündeme gelmişti.

İŞTE GÜL'ÜN KONUŞMASINDAKİ O KISIM

Gül dün görevi devrederken kullandığı dikkat çekici cümlelerde ailesi ile ilgili şöyle dedi:
''Önce tabii ki anneme, babama sağlık sıhhat diliyorum; sonra da eşime, benim çok yükümü çekti, bunu sizler de bilirsiniz. Siyasi hayatımda şerefle Kayseri’yi temsil ettiğim yıllarda özellikle de siyasi hayatımın ilk 10 yılında, eve hiç uğramadığımız dönemlerde çocukları hep ona emanet ettim ve çocukları o yetiştirdi. Eşim devleti ve milleti temsil söz konusu olduğunda her türlü titizliği, her türlü olağanüstü gayreti gösterdi. Çocuklarıma, kardeşlerime, yakın akrabalarına ve yakın arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün görevlerim süresi içinde gerçekten bana bir söz gelmesin diye hepsi çok titiz davrandılar, hepsine çok şükran borçluyum.”

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (20)

Milliyetçi:

Keske Bilal Erdoganda babasini bu kadar düşünseydi paralari sıfırlarken demek istemiş :)

34
15
yanıtYanıtla
cenk:

Elbetki erdogadan temiz kalmis olabilirsin sonn 7. Yil icinde amma asla erdoganin yaptigi 17 aralik olaylarinda masaya yumrugunu vuramadin bir Cumhur olarak

28
21
yanıtYanıtla
OTÇUL:

YOLSUZLUKLAR KARŞISINDA NİYE SUSTUN O ZAMAN . . ADETA CUMHURBAŞKANI DEĞİL ÇANKAYA NOTERLİĞİ YAPTIN. . ALLAH DAN KORKUN BE. . .

28
15
yanıtYanıtla
alt:

sana kötü söz söyleyenin anlını karışlarım

25
10
yanıtYanıtla
okanmks@kk.com:

Kimsin la Sen DingiL :))

yanıt0
yanıt0
.......:

ADAMIN DİBİİİİİİ SİNNNNNN HOCAMMM

24
7
yanıtYanıtla
VAHİT:

SAYIN GÜL HERKES TİTİZ DAVRANDI DA ŞU MİLLETİN HAK VE HUKUKU KONUSUNDA BİRAZ DA SİZ TİTİZ DAVRANSAYDINIZ. YAPILAN BU KADAR ZULÜME BU KADAR KEYFİ UYGULAMAYA İRADE GÖSTERİP GÖZ YUMMASAYDINIZ. BİR DE ÇOK MERAK EDİYORUM SİZİN GİBİ BİR FİGÜRÜ NASIL TASVİYE ETTİLER NE VAR ELLERİNDE TEK KELİME ETMİYORSUNUZ. . .

22
9
yanıtYanıtla
ANTİVAHİTalper1834@hotmail.com:

Kedi ulaşamadığı cigere mundar dermiş. Sizinkisi ayni muhalefet kafası. Öküzün altında buzağı aramak gibi. Ülke her anlamda stres testini yaşarken sırf yenilmiş ve yenilgiyi kabul etmeyen egolarını bstırmak ugruna memleketin ekonomisini vs. hiçe sayıp kitap atarak birirlerinin cebini doldurma çabası gibi.

yanıt0
yanıt0
coşkun:

Hakikaten çok titiz davrandı. . Hiçbir şeye karışmadı, noter gibi her gelen yasayı onayladı. . bazı yasalarda çok hafif eleştiri yaptı ancak HEMEN ONAYLADI. . . Anayasal hakkı olan yetkilerinin hiçbirisini AK Parti aleyhine kullanmadı. . Sonunda KENDİSİDE PARTİSİ TARAFINDA TASFİYE EDİLDİ. . ????

19
10
yanıtYanıtla
..SERHAT LI..:

ALLA SENDEN VE AİLENDEN RAZI OLSUN. . . .

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title