Haberler

92 Yaşında, Hedefi New York Maratonunda Koşmak

İstanbul DHA - BU yıl13'üncüsü düzenlenen Atatürk Fıratpen Koşusu Belgrad Ormanı Fıratpen Parkuru'nda 7 Mayıs pazar günü yapıldı.

İstanbul DHA - BU yıl13'üncüsü düzenlenen Atatürk Fıratpen Koşusu Belgrad Ormanı Fıratpen Parkuru'nda 7 Mayıs pazar günü yapıldı.

600'ün üzerinde atletin katıldığı koşuyu, 560 göğüs numarası ile Moses Too 18: 06'lık derecesiyle kazandı. Kefyalew Deja Buruse 18: 11 ile ikinci; Khalid Azzaloualidine 18: 25 ile üçüncü oldu. Assefa Tola ve Gürkan Okul sırasıyla 4. ve 5. sırayı paylaştı. Bayanlarda 189 göğüs numarasıyla Özlem Kaya 19: 43'lük derecesiyle birinci olurken Meskerem Amare 19: 44 ile ikinci, Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Şilan Ayyıldız 22: 15 ile 3. oldu.

Tüm Atatürk Fıratpen Koşularına katılan 92 yaşındaki Safder Kartoğlu koşu bitiminde ödülünü alırken herkesin sporla kalması konusunda öğütler verdi. Yurt dışında 9 uluslararası koşuda bulunmuş, İstanbul Masterleri Atletizm Kulübü Derneği Sporcusu Safder Kartoğlu önümüzdeki yıl New York maratonunda koşmayı hedefliyor.

Bu seneki yarışta genel klasman bayanlarda ve erkeklerde ilk 5 sırayı alan sporcular sırasıyla 1500, 1000, 750, 500 ve 500 TL para ödülü kazanmaya hak kazandı. Bayanlarda 6, erkeklerde ise 10 yaş kategorisinde ilk 3 sırayı alan atletler 250, 150 ve 100 TL ile ödüllendirilerek genel toplamda 16.500 TL para ödülüne ulaşıldı. Atletler ödüllerini Fırat Plastik Kauçuk San. ve Tic. AŞ YKB Dr. Nevzat Demir'in elinden aldı.

Dr. Nevzat Demir ayrıca T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı İstanbul I. Bölge Müdürü Osman Demirel'e, koşuya desteklerinden dolayı plaketlerini takdim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Fıratpen New York İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title