Haberler

​"360 Derece Emel'ce" yine renkli konuklarıyla ekrana geldi

Güncelleme:

Metin Özülkü'yü sessiz sakin bir insan olarak nitelendirdiğini ve arkadaşlarına oldukça hassas olduğunu dile getiren Eda Özülkü, evin içine girince o hassasiyet bazen gerginleşebiliyor, dedi. "Şiddetli kavga etmedik hiç. Öyle olsaydı sanırım bugüne kadar gelemezdik" diyen çift, "Eşyamızı alıp annemizin evine gidelim diye bir durumumuz hiç olmadı, bizim en fazla küslüğümüz 37 saat 43 dakika sürdü." Diye anlattılar.

Türkiye'nin ilk starlarından Erol Büyükburç 'a olan hayranlığı nedeniyle babasının vasıtasıyla tanışan ve sonra çalışmaya başlayan Metin Özülkü, günde 4-5 saat uykuyla çocukluk geçirdiğini anlattı. Hala günde 5 saat den fazla uyumadığını anlatan usta besteci "gün içinde hep uykulu gezerim" diye ekledi.

Aramızda şarkıları, sen yazdın, ben yazdım kavgası çok yapardık eskiden diyen Eda Metin Özülkü çifti "Çocuklarımız olduktan sonra meslek birliklerine kaydımızı ikimizin adına yaptık, çünkü tüm bu besteler bir gün çocuklarımıza kalacak" diye konuştular.

Programın ikinci konuğu anne babasından aldığı oyunculuk bayrağını hiç düşürmeden taşıyan Murat Serezli'ydi. Mimarlık okuyan ve oyunculuğa sonradan başlayan ünlü oyuncu, geç gelen oyunculuk kariyerini anne ve babasının yetiştirme tarzında olmadığını dile getirdi Ünlü oyuncu sözlerine; "Ben ortaokulda soyadımı saklardım. En büyük korkum sen iyi not aldın senin annen baban ünlü demesiydi. Bununla suçlanmak. Çok çekingen, utangaç ve kalabalıkların karşısına hiç istemezdim. Oyunculuk yapmayı da aklımın ucundan geçirmedim. Bilgisayara merak salmıştım. Askerlik sonrası bir tv kanalında çalışıyordum. Animasyon yapıyordum. Sonra bir arkadaşım; "Cast ajansına kayıt olur musun? Dedi 1999 yılıydı. Ajansına kayıt oldum. Reklamlar gelmeye başladı. Şirkette de mesai söz konusu. 3-4 sene o kadar çok reklamda oynadım ki profesyonel oyunculuk öyle başladı. 2005 yılı krizinen sonra tv kanalıdan ayrılıp kendi prodüksiyon şirketimi kurdum. O dönemde dizi ve film oyunculuk tekliflerine de "Evet" demeye başladım. Mesai hayatı bitti ve serbest çalışmaya başladım. 2009 yılında iki tane baş rolde oynamaya başladım. Filmler yönetmenlik deneyimler filan derken kariyer hayatım kamera önüne dönüştü."

"Sofralarımızın şahane sohbet konusu tiyatroydu." Diyen Serezli, konservatuvar eğitimini en baştan annem ile babamdan aldım." Dedi.

Programın son konuğu Hacı Ali Konuk'du. 1967 doğumlu olan başarılı oyuncu o dönemde Erzurum'da çok kullanılan bir isim. "Ben tiyatroya Küçükçiftlik parkında Levent Kırca'nın 5000 kişi arasından seçtiği 20 kişi arasına girdim." Diyen Konuk, 20 kişinin içinde şarkıcı Gökçe, Çetin Altay, Seda Çay gibi isimlerin de olduğunu söyledi. "Benim 25 yılım geçti. Tiyatro hayatımdan hiç çıkmadı." Diyen oyuncu, "Sunam" türküsü okuyarak, herkesi duygulandırdı.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Erol Büyükburç Metin Özülkü Eda Özülkü Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title