Haberler

Gaziantep'te koronavirüs yoğun bakım servisindeki patlama sonrası ilk görüntüler

Güncelleme:

Gaziantep'te bir hastanenin koronavirüs yoğun bakım servisinde meydana gelen patlamada 9 kişi hayatını kaybetti. Oksijen tüpünden kaynaklı yaşanan patlamanın ardından servisten ilk görüntüler geldi.

Sabah 04.45'te Gaziantep Sanko Hastanesi'nin koronavirüs yoğun bakım servisinde, yüksek akım oksijen cihazından kaynaklı bir yangın çıktı. Yangında yoğun bakımdaki 19 hastadan 9'u yaşamını yitirdi. Diğer 11 hasta ise çevredeki hastanelere sevk edildi.

PATLAMA SONRASI İLK GÖRÜNTÜ

Olay sonrası görüntülenen servisin tamamen kül olduğu görüldü. Çok sayıda ekibin yönlendirildiği hastanede çalışmalar devam ediyor.

8 kişi hayatını kaybetmişti! Gaziantep'te koronavirüs yoğun bakım servisindeki patlama sonrası ilk görüntüler

YAŞAMINI YİTİRENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Yangında; Mehmet Reşit Saydanoğlu (75), Fethiye Kırca (78), Naciye Ulukütük (56), Abdi Hamzaoğlu (68), Elif Akgül (85), Ökkaş Akbulut (69), Kahraman Taş (71) ve Ali Saffet Kanpolat (64) hayatlarını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gaziantep Sanko Haberler

500

Yorumlar (31)

ASABİ AMCA:

PAKİSTAN AFGANİSTAN HATTA SOMALİ, GAMBİA VE TANZANYADA BİLE OLMUYOR AMA BİZDE OLUYOR. NEYSE HOCALAR OKUSUN ÜFLESİN BELKİ BİR DAHA OLMAZ.

16
45
yanıtYanıtla
Deli:

Nerden biliyosun mal olmadığını sanki her gun pakistan gazetesi okuyosun

yanıt15
yanıt5
ASABİ COCUK:

PAKİSTAN AFGANİSTAN HATTA SOMALİ, GAMBİA VE TANZANYADA BİLE SENİN GİBİ YORUM YAPAN HAİN KALMADI.

yanıt9
yanıt7
MURAT:

sayın bakanım lütfen gaziantepdeki özel hastanelere bir el atın . bir başı boşluk var . her konuda . bu kovid bunların ekmegine bal sürdü. denetim yok olsada görev yapan memur yok. kısacası gaziantepte saglık hizmeti yok. şimdi siz gaziantep geleceksiniz diye hastaneler hepsi diken altında çünkü hepsinin açıgı var kimisi malzeme kimisi maliye LÜTFEN el atın bu zor günümüzde kendi çıkarlarını düşünen özel hasyanelere denetim şart ama dürüst denetim.

7
50
yanıtYanıtla
cuma:

nasil oksijen tupu bu boyle sanki bomba patlamis hava dolu olan bir tup boyle patlarmiya patlasa bile hava cikmazmi bu butun her tarafi yakmis cok sasirdim

0
13
yanıtYanıtla
Mustafa:

Abi oksijen yanıcıdır yüzde yüz saf oksijen yanması için en ufak bişey bile yeterli mesela oksijen tüplerini açarken yağlı elle açılmaz çünkü yağ ile oksijen reaksiyona girer anında yanma başlar ve tüp bir füze gibi vana kısmından patlar hastahanelerde tüpler genelde dışarıda kabin içerisinde olur burdaki patlama sebebi yüksek akımla alakalı bir durumun olduğundan bahsediyorlar

yanıt4
yanıt2
Bilecikli:

Oksijen yanıcı değil yakıcı bir özelliğe sahiptir bu nedenle yağlı elle ellendiginde yada en ufak bir kıvılcım gördüğünde o kıvılcım bin katı büyüklüğünde bir aleve dönüşebilir bu nedenle görünmez tehlikelerden bir tanesidir

yanıt6
yanıt0
Öğretmen:

Oksijen tupu patlarsa bombadan farkı olmaz, bombada aynı mantıkla çalısır

yanıt1
yanıt1
qorjux:

contasına yağ bulaşırsa veya bir şekilde yağlı el falan değerse patlar ateşe gerek olmadan

yanıt0
yanıt0
ahir zaman:

OKSİJEN TÜPÜNÜ İMAL EDEN ŞİRKET İNCELEMEYE ALINSIN.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title