Haberler

40 Dakikada Gökyüzünü Tanıdılar

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde; İnegöl Belediyesi, daha önce Türkiye'de hiçbir belediye tarafından yapılmamış olan 'Yıldız Evi' gösterisi ile ilköğretim öğrencilerine yıldızları ve gökyüzünü tanıttı.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren İstanbul Klarnet Derneği, Jönglör ve İllüzyonist Kerem Eser ve İstanbul Klarnet Orkestrası'nı "The Great Clarinet Circus II" ile 12 Şubat 2012 tarihinde tekrar bir araya geliyor. Aynı zamanda Kerem Eser, 30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Bursa Kent Meydanı'nda, 15 Şubat tarihinde ise; Çanakkale 90. Yıl Gösteri Merkezi'nde düzenleyeceği etkili showları ile 7'den 70'e sevenleri ile buluşacak.

Paytak karakteri ile Türkiye'nin Charlie Chaplin'i olarak anılan Kerem Eser, İstanbul Klarnet Orkestrası ile 2011 yılında gerçekleştirdikleri Klarnet Sirki performansının ikincisi 12 Şubat ve 8 Nisan tarihlerinde CKM'de sahne alarak başlayacak. Orkestranın muhteşem repertuarıyla Kerem Eser performansında showları ile izleyicileri yine güldürecek, şaşırtacak ve eğlenceli anlar yaşatacak. Kahkaha, sanat ve müzik keyfi bir arada yaşanacak.

Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 12 Şubat 2012'de konuk sanatçı Hüsnü Şenlendirici eşliğinde muhteşem bir konser gerçekleşecek. "The Great Clarinet Circus II" adıyla sahnelenecek bu sihirli konserler dizisinde Kerem Eser'in performansı ile birlikte sürpriz sanatçılar ve konuklarda yer alacak.

İstanbul Klarnet Korosu Genel Sanat Yönetmeni Gürhan Eteke'nin yönetmenliğinde gerçekleştirilen "The Great Clarinet Circus II" 'de Kerem Eser, showları ile alışılagelmiş bir klarnet senfonisinin dışında sahne alacak. Orkestra şefliğini Serdar Yalçın ve Hakan Şensoy'un gerçekleştirdiği konserde izleyicinin merakla beklediği Kerem Eser Show büyük sürprizler ile sahne alacak.

Kerem Eser, aynı zamanda 30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Bursa Kent Meydanı'nda, 15 Şubat tarihinde ise; Çanakkale 90. Yıl Gösteri Merkezi'nde düzenleyeceği etkili showları ile 7'den 70'e sevenleri ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kerem Eser Türkiye İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title