Haberler

Denizli'de 3 Kişinin Öldüğü Kaza Kamerada

Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde, aralarında 1 bebeğin de bulunduğu 3 kişi yaralandığı kazanın bir otomobil ve yol kenarındaki bir restoranın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile büyükşehir belediyesine ait asfalt kamyonunun çarpması sonucu 1'i çocuk 3 kişi öldüğü, aralarında 1 bebeğin de bulunduğu 3 kişi yaralandığı kazanın bir otomobil ve yol kenarındaki bir restoranın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Denizli'den Tavas İlçesi'ne sıcak asfalt götüren 47 yaşındaki Necip Barut yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 20 YH 566 resmi plakalı kamyon, geçen pazar günü saat 10.00 sıralarında yolda hararet yaptı. Barut, bunun üzerine barut, yola devam etmeyerek, dönüşe geçti. Denizli-Antalya Karayolu üzerindeki Bağbaşı Mahallesi, Kelleci Kavşağı'na gelen Necip Barut, duramayınca, kırmızı ışıkta bekleyen Bilecik'te çevre sağlık teknisyeni 34 yaşırdaki Ahmet Yücel yönetimindeki 67 AD 125 plakalı otomobile hızla çarptı. Savrulan kamyon refüje çıkıp, çamura saplanarak durabildi. Hurdaya dönen otomobilin arka koltuğunda sıkışan 4 yaşındaki Buğdem Nur Yücel ve babaannesi 56 şaxındaki Kadriye Yücel kaza yerinde öldü.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki tatillerinin ardından Eskişehir'deki akrabalarını ziyarete giderken kaza yaptığı belirlenen otomobil sürücü Ahmet Yücel, eşi, 35 yaşındaki Emine Yücel, kızı 1 yaşındaki Buse Su Yücel ve yakınları, 53 yaşındaki Sebahat Çalışkan yaralandı.

Yaralılardan Emine Yücel, Denizli Devlet Hastanesi, Ahmet Yücel ve kızı Buse Su Yücel ile Sebahat Çalışkan ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Emine Yücel de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza ardından kamyon şoförü Necip Barut, gözaltına alındı. Barut'un polisteki ilk ifadesinde frenin boşaldığını bu nedenle duramayıp çarptığı, üzgün olduğunu söyledi.

Kaza anının bir restoranın ve bir otomobilin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Kamera kayıtlarından kavşağa hızla gelen kamyonun, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarpma anı saniye saniye görülürken, bu sırada kavşağa giriş yapan polis araçlarının ise, şans eseri kazadan kurtulmaları dikkati çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yücel Su Yücel Denizli Tavas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title