Haberler

Hastaneye Gidiyorum Diyerek Evden Çıkan 3 Çocuk Annesi Sibel, 10 Gündür Kayıp

Güncelleme:

Adana'da hastaneye gideceğini söyleyerek evden ayrılan 3 çocuk annesi Sibel Avşar'dan 10 gündür haber alınamıyor.

Adana'da, 3 çocuk annesi Sibel Avşar, hastaneye gidiyorum diyerek evden çıktı ve 10 gündür eve dönmedi. Kendisinden haber alamayan ailesi biran önce dönmesini bekliyor.

"ANNEM ÇOK SAF BİR İNSAN, KANDIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Adana'da hastaneye gideceğini söyleyerek evden ayrılan 3 çocuk annesi Sibel Avşar'dan 10 gündür haber alınamıyor. Kızı Lütfiye Yücel, "Annem çok saf bir insan. 10 yaşındaki bir insana inanacak kapasiteye sahip. Kandırıldığını düşünüyoruz" dedi.

Ev hanımı Sibel Avşar ile Antalya'da özel bir firmada çalışan Bilal Yücel (47), 27 sene önce birbirlerini severek evlendi. Çiftin bu evlilikten Vakkas (22), Lütfiye ve Mehmet isimli 3 çocukları oldu. Çift daha sonra bazı nedenlerden boşandı.

GÜN BOYU ANNELERİNİ ARADILAR AMA BULAMADILAR

Okur yazarlığı olmayan 3 çocuk annesi Sibel Avşar, iddiaya göre, 9 Haziran Cuma günü sabah saatlerinde Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gideceğini söyleyip Seyhan ilçesi, Ova Mahallesi'ndeki evinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Çocukları Mehmet ve Lütfiye ise gün boyu annelerini aradı fakat sonuç alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Kardeşler, annelerinin kayıp olduğunu Antalya'da çalışan babalarına da haber edince baba Bilal Yücel, işini bırakıp 2 çocuğunun yanına geldi.

"BİRÇOK İNSANDAN ŞÜPHELENİYORSUN AMA SONUÇ YOK"

Lütfiye Yücel, annesi Sibel Avşar'ın sosyal medya kullandığını ve son zamanlarda rahatsız edildiğini anlattı. Yücel, annesinin çok saf olduğunu söyleyerek, " 10 yaşında ki bir insana inanacak kapasiteye sahiptir. Kandırıldığını düşünüyoruz. Annemin gelmesini ve duyanların bize ulaşmasını istiyoruz. Ben anneme gerekirse çalışır bakarım. İnternet üzerinden rahatsız eden insanlar vardı. Ama sanal alem diye ben pek takmıyordum. Herkese yapılan birşey diye üstüne düşmedim. En son birisi arayıp küfür etmişti oda engellemişti. Birçok insandan şüpheleniyorsun ama sonuç yok" diye konuştu.

"KAÇIRDILAR BEN BİLİYORUM"
Mehmet Yücel ise bazı akrabalarının yanına gidip kaldıklarını fakat annesinin geri gelmesini istediğini söyledi. Sibel Avşar'ın eşi Bilal Yücel ise eşinin son 1 aydır psikolojik sorunları olduğunu belirterek, "Birisi kendisinin peşindeydi. Korkusundan bize söyleyemiyordu. En son cuma günü gitti ve kendisinden haber alamıyoruz. Neredeyse, yaşıyorsa gören birisi varsa polise bildirsin. Çocukların annesidir. Gelsin çocukların başında dursun. Başında bir iş varsa gelsin anlatsın. Kendini kaçırdılar ben biliyorum. Okur yazarlığı da yok. Sadece telefonda yazabiliyor. Kalemle yazmasını bilmez" dedi.

Polisin Sibel Avşar'ı arama çalışmaları sürüyor.






Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilal Yücel Antalya Güncel Haberler

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor?
Aziz Yıldırım'ın yüzüne nasıl bakacak? Acun'un tarihi yayın öncesindeki iddialı çıkışı gündem oldu

Aziz Yıldırım'ın yüzüne nasıl bakacak? Acun'un tarihi yayın öncesindeki iddialı çıkışı gündem oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title